Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast 2

Outlast 2 pontszámok

Az első rész kissé megosztó, de remek horrorjáték volt. Sikerült a folytatással emelni a lécet?

2017.04.25. 14:34 | GeryG | kategória: Játék

Mától mindenki számára elérhető a Red Barrels második játéka, az Outlast 2. A stúdió néhány éve robbant be a köztudatba egy olyan túlélőhorrorral, amilyen korábban nem sok készült. Akkor egy elátkozott elmegyógyintézetből kellett kiszabadulnunk, ami persze nagyon nem volt egyszerű feladat.

Ahogy annak idején a Rocksteady Studios a Batman Arkham Asylum után a Batman Arkham Cityvel tette, úgy a Red Barrels is úgy gondolta, hogy a zárt szanatórium után ezúttal egy valamivel nyitottabb világba kalauzolnak el minket. És, hogy a külföldi sajtó szerint mindezt milyen minőségben teszik? Íme:

Az Outlast 2 tehát egy kissé vegyes pontszámokat kapott, de a pozitív vélemények még így is többségben vannak. A Steames felhasználók véleménye is ezt támasztja alá: az első 270 szavazat alapján 95%-os a játék tetszési indexe.
Az Outlast 2 PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, utóbbi kettőre az Outlast Trinity csomagot megvásárolva az első rész és annak Whistleblower kiegészítője is egyben beszerezhető. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Outlast 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Outlast 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló