Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Danger Zone

Májusban jön a Burnout szellemi örököse, a Danger Zone

Egy hatalmas kísérleti telepen kell a lehető legbrutálisabb baleseteket túlélnünk.

2017.04.26. 21:37 | GeryG | kategória: Játék

A Burnout széria 2001-ben vette kezdetét és néhány mellékágát leszámítva 2008-ban fejezte be eddigi pályafutását. A Criterion GamesNeed for Speed sorozaton, valamint a Battlefield: Hardline mellett az új Star Wars Battlefront játékokon dolgozott.

Az indie Three Field Entertainment stúdiót egykori Criterion Games munkatársak alapították, de első két alkotásuk még nem az autós játékok táborát erősítette. Ám már ez sem marad így sokáig, ugyanis a stúdió harmadik játéka, a Danger Zone premierje már a küszöbön áll. A készítők csak úgy jellemzik, mint a Burnout szellemi örökösét, vagyis ebben is mindent az adrenalinnak és a látványos száguldásnak, ütközéseknek vetnek alá. Éppen ezért a Danger Zone valójában egy hatalmas kísérleti telepen játszódik, ahol a legkülönfélébb baleseteket kell okoznunk és persze túlélnünk. A cél minél nagyobb robbanásokat előidézni, mivel ezekért kapjuk a pontokat. A játékban összesen húsz küldetést teljesíthetünk, az ezeken elért pontszámainkat pedig összehasonlíthatjuk a többi játékoséval világszerte.

A Danger Zone PC-re és PlayStation 4-re készül, megjelenésére pedig valamikor májusban kerül majd sor. ■

előző
következő
Májusban jön a Burnout szellemi örököse, a Danger Zone
Májusban jön a Burnout szellemi örököse, a Danger ZoneMájusban jön a Burnout szellemi örököse, a Danger ZoneMájusban jön a Burnout szellemi örököse, a Danger ZoneMájusban jön a Burnout szellemi örököse, a Danger ZoneMájusban jön a Burnout szellemi örököse, a Danger Zone

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló