Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Darksiders III

Készül a Darksiders III

Újra visszatérhetünk a Föld romjaira, hogy a hét főbűn nyomába eredjünk.

2017.05.03. 23:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2010-ben jelent meg a Vigil Games fantasy akciójátéka, a Darksiders, amely hamar nagy rajongótábort gyűjtött maga köré. Így nem is volt meglepő, hogy a THQ folytatásért kiáltott – a Darksider II két évvel később érkezett meg és hasonlóan szép sikert aratott. A rajongók azonban hiába is várták, hogy trilógiává bővüljön a sorozat, a THQ Nordic ugyanis inkább az első két rész felújításában látott fantáziát. Ám a jég most végre megtört: a kiadó a minap bejelentette, hogy készül a harmadik rész, 2018-ban jön a Darksiders III.

Az új részben Fury, azaz harag bőrébe bújhatunk, akivel visszatérhetünk az apokalipszis utáni Földre, hogy ott a hét főbűn nyomába eredjünk. A jó és rossz egyensúlyának helyreállítása által az emberiség jövőjét is visszaadhatná, egyúttal bizonyíthatná, hogy ő a legerősebb az apokalipszis lovasai közül. Mivel Fury lényegében varázsló, a harcmodora – és ezáltal a játékmenet – is erre épül. Fury több alakot is ölthet, mindegyikben más és más fegyverekhez, támadásokhoz és képességekhez jut. Bár a Darksiders III erősen támaszkodni fog a történetre, a világban szabadon járhatunk majd, egy-egy helyszínre többször is visszatérhetünk. A hét főbűnt persze így sem lesz könnyű legyőzni, hiszen csatlósok seregei veszik őket körül.

A Darksiders III fejlesztését a Gunfire Games végzi, akik már az előző részeknél is közreműködtek. A premierre még sokat kell várni, leghamarabb is csak valamikor 2018-ban számíthatunk rá PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

előző
következő
Készül a Darksiders III
Készül a Darksiders IIIKészül a Darksiders IIIKészül a Darksiders IIIKészül a Darksiders IIIKészül a Darksiders IIIKészül a Darksiders III
Darksiders III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Darksiders III

hozzászólások (5)

Trufa
Trufa 2017.05.04. 07:40
Épp ideje volt, várós!
GustyX
GustyX 2017.05.05. 19:12
Játékmenet videó.
Peace
Peace 2017.05.05. 19:33
Meglehetősen vérszegény. :,-(
Rigida
Rigida 2017.05.06. 07:39
már nem azért de ez pre-alpha felvétel kb ennyi lehet kész a játékból amit itt láttál, jövőre adják ki
Trufa
Trufa 2017.05.07. 10:14
Hát az, kár is volt megmutatni. Kivéve, ha megfogadják az alatta leírtakat, mert ez így unalmas (vagy én vagyok már öreg ehhez), pre-alpha ide vagy oda. Nem tudom, miért kellett ragaszkodni ahhoz a hülye ostorhoz... bár a sötét hercegnek Perzsiában bejött :)
ajánlott olvasnivaló