Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GWENT: The Witcher Card Game

Már csak a hét végéig lehet a GWENT zárt bétájára jelentkezni

Jövő héten derülnek ki infók a publikus bétatesztelésről.

2017.05.12. 09:58 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ősz óta fut a GWENT: The Witcher Card Game zárt bétája, így már jó pár hónapja nyúzhatják a The Witcher 3-ból önálló játékká kivált kártyajátékot. A CD Projekt RED hamarosan lezárja a jelentkezési lehetőséget a tesztelés jelenlegi fázisára, már csak ez a hétvége áll a rendelkezésére azoknak, akik csatlakozni szeretnének még most a játékhoiz. A szerverek ettől függetlenül továbbra is menni fognak, így mindazok, akik korábban bejutottak a bétába, vagy a hétvége során regisztrálják magukat a playgwent.com oldalon, tovább is játszhatnak majd.

"A zárt béta során rengeteg funkciót és játékmechanikai elemet átdolgoztunk a GWENT-ben. Beállítottuk az egyensúlyt, finomítottunk a kártyák viselkedésén és a játék folyamatán, új kártyákat és frakciókat adtunk hozzá - fantasztikus volt, és a közösség is végig velünk volt." - nyilatkozta Benjamin Lee fejlesztési vezető. "Őszinte szívvel köszönöm mindenkinek a rászánt órákat."

A zárt bétát publikus bétateszt fogja követni, erről további információkat a jövő hét során fednek fel.
A mostani hétvégén kerül sor a CD Projekt RED GWENT-bajnokságára is, amelyen összesen 100 ezer dollár vár a nyertesekre. ■

GWENT: The Witcher Card Game
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GWENT: The Witcher Card Game

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló