Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül az új Thief?

Készül az új Thief?

Az biztos, hogy készül a játékok moziadaptációja, de nem kizárt, hogy vele egyszerre érkezhet a sorozat ötödik fejezete.

2017.05.14. 22:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Thief széria még az előző évezredben, 1998-ban rajtolt el a Thief: The Dark Projecttel, amelyet aztán hat év alatt további két epizód követett: a Thief II: The Metal Age 2000-ben és a Thief III: Deadly Shadows 2004-ben. Ám ezután megtorpant a sorozat (talán a harmadik rész vártnál kisebb sikere miatt), és csak 2014-ben érkezett meg a negyedik játék, amely tulajdonképpen inkább volt reboot, mint folytatás. Bár nem volt rossz játék, maradéktalanul ez sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Arra viszont elegendő volt, hogy megmozgassa Hollywood fantáziáját is, így a Straight Up Films stúdió hozzá is látott egy filmadaptáció előkészületeihez. Hogy ebből végül mikorra érik konkrét mozi, azt nem lehet tudni, ám a napokban érdekes pletyka kapott szárnyra. Eszerint a filmmel egyszerre egy új játék is meg fog jelenni.

A szóbeszédet a filmstúdió hivatalos oldala indította el, ahol a készülő projektről olvashatunk néhány gondolatot, pontosabban az azt ihlető videojáték-sorozatról mesélnek. Az egyik mondat azonban így szól: „Sokak szerint a valaha készült legnagyszerűbb játékok közül valók, az ötödik rész pedig már fejlesztés alatt áll, hogy ezzel a filmadaptációval egyszerre jelenjen meg.”

Ezek szerint a filmstúdiónál már tudhatnak valamit, ugyanis egyelőre sem az Eidos, sem a Square Enix nem jelentett be semmit. Éppen ezért érdemes az egészet egyelőre fenntartásokkal kezelni, ugyanakkor tény, hogy immár három éve, hogy megjelent az eddigi utolsó Thief, szóval bőven itt az ideje a folytatásnak. Az E3-ig pedig már csak néhány hét van hátra, akkor talán megtörténhet a nagy bejelentés is… ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló