Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

X-Men 2 – csak erősebb nemek

2003.05.17. 20:57 | Dino | kategória: Mozi

Kelly Hu, aki egykor az Egyesült Államok kamasz-szépségkirálynője volt, hamar rájött, hogy a szépség nem minden: azóta megtanult verekedni is, és feketeöves karatemester vált belőle. Egyszerre csinos és határozott, és ez úgy látszik, még a túlzsúfolt hollywoodi piacon is kivételes párosítás. Ennek köszönheti, hogy a Bölcsőd lesz a koporsód (Cradle 2 the Grave, hazai bemutató: május 8.) című akciófilm után most igazán komoly szerepben láthatjuk: a szupersikerű X-Men 2-ben (már a mozikban) ő alakítja Lady Karom szerepét. A forgatáson azonban kiderült, hogy a nőknek ebben a szakmában is nehezebb.
A film egyik csúcsjelenetében ugyanis Farkassal (vagyis Hugh Jackman-nel) kell megverekednie. A színész azonban nagyon nehezen vette rá magát, hogy komolyan odasózzon partnernőjének. Sokáig sem Kelly Hu, sem a rendező, Bryan Singer könyörgése nem győzte meg arról, hogy úgy verekedhet vele, mint egy férfival.
– Végül aztán komolyra fordult a bunyó – emlékszik Jackman. – Életemben sokat rögbiztem, bunyóztam komolyan is, filmen is, de azt hiszem, senkit nem ütöttem még olyan erővel, mint Kellyt. És – ami a még meglepőbb – senki nem ütött vissza ekkorát... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló