Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

L.A. Noire

Jöhet az L.A. Noire Remastered?

Egyre jobban terjed a pletyka a Twitteren, miszerint már a nyáron megjelenhet a játék felújított kiadása.

2017.06.22. 08:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2011 tavaszán előbb PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, majd őszén PC-re is megjelent a Team Bondi akkor korszakalkotónak számító játéka, az L.A. Noire. A játék legnagyobb újítása a karakterek mimikáját érintette, hiszen korábban más játékban nem látott részletességgel adták vissza a szereplők arcjátékát. Erre olyannyira büszkék voltak a készítők, hogy a játékmenet fontos részévé is tették: a kihallgatások során figyelnünk kellett rá, hogy az adott szereplő milyen fejet vág, ebből találhattuk ki, hogy hazudik-e vagy igazat mond.

A játékot, bár sok nagyon ötletes és egyedi újítást vonultatott fel (amelyek egy része mára a legtöbb játék alapvető részévé vált), ráadásul még a történet is egész jó volt, sajnos sok botrány is övezte. Nem sokkal a premier után kiderült, hogy a stúdió meglehetősen mostoha körülményeket biztosított a fejlesztőknek, ez pedig végül odáig fajult, hogy több projekt nem is készült náluk – még 2011-ben bezárt a stúdió.

Az L.A. Noire így aligha kaphatott folytatást, ám a legfrissebb pletykák szerint egy felújított kiadás már szinte karnyújtásnyira van a premiertől. A szóbeszéd a Twitteren indult el és terjed még most is. Eszerint már készül az L.A. Noire Remastered, amelynek elsősorban PlayStation 4-re és Xbox One-ra van esélye megjelenni, de sokan Switchre is várják. Érdekes módon PC-ről senki sem beszél. Szintén érdekes része a pletykának, hogy a játékba beépítik a Grand Theft Auto V-ben már látott belső nézetű irányítást, emellett PS4-en kapnánk PSVR-támogatást is.

Persze mindez csak szóbeszéd, amelynek a forrása is ismeretlen, így érdemes fenntartásokkal kezelni. Pláne, hogy a pletyka szerint a premierre még a nyár folyamán sor kerülhet. Ha így lenne, akkor a Rockstar Gamesnek (amelynél a játék jogai vannak) nagyon közeli jövőben meg kell tennie a hivatalos bejelentést. Örülnénk, ha így történne, de vérmes reményeink azért nincsenek… ■

L.A. Noire
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
L.A. Noire

hozzászólások (4)

Lacko
Lacko 2017.06.22. 17:51
Szerintem nem olyan régi, hogy szükség lenne remasteredre. Teljesen megállja a helyét most is. Plusz esetekre lenne szükség, de az nyilván nem lesz a studió bezárása miatt.
Raistlin666
Raistlin666 2017.06.22. 18:13
Nekem kimaradt és ezért örülnék egy PS4 újrázásnak. De nagy siker nem lesz, mert nyilván 99.99% azoknak akit érdekelt az már letolta...
-T0ng-
-T0ng- 2017.06.23. 08:01
Sajnos szükséges a remastered! Egyfelől azért, mert anno az egyik kedvencem volt és nem bánnám, ha PS4-re is megjelenne, másfelől a játék már 6 évvel ezelőtt is csúnya volt és ezt nem mai szemmel mondom, akkor is ugyanezt a megállapítást tettem.

A játék annak idején iszonyatosan ráhasalt a "legyenek az arcok minél hihetőbbek" témára, miközben a város úgy nézett ki, mint egy rossz 20-as évekbeli film díszlete.
Lacko
Lacko 2017.06.23. 08:56
Mégis a városba buktak bele. Arra ment el az összes pénzük, hogy tök feleslegesen (mivel a gameplaynek rohadtul elég lett volna egy sokkal kisebb város is) bemodellezték a korabeli L.A.-t elég pontosan.
Ez nyilván szubjektív, de nekem most is bejön a grafikája. De ilyet csak olyan játékra mondok, aminek jó a játékmenete.
ajánlott olvasnivaló