Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls Online

Elrajtolt az ESO Plus Bonus a The Elder Scrolls Online-ban

Az esemény a következő napokban az ingyenes verzió játékosai is belekóstolhatnak az ESO Plus nyújtotta előnyökbe.

2017.07.06. 09:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár a The Elder Scrolls Online alapvetően ingyenes, természetesen a Bethesda ebből is szeretne minél több bevételt generálni. Többek közt ezt a célt szolgálja az ESO Plus előfizetési rendszer, amely sok érdekes extrát nyújt a játékosoknak. Ezek természetesen mind olyan tartalmak, amelyek nem juttatják tisztességtelen előnyhöz a játékosokat a többiekkel szemben, de kétségtelenül szebbé teszik a virtuális létet. Az viszont nem elhanyagolható tény, hogy az ESO Plus előfizetők férhetnek hozzá a DLC-tartalmakhoz is. Emellett a következő extrákat adja a játékosoknak:

  • Teljes hozzáférés minden DLC-hez, köztük az Imperial City, Orsinium, Thieves Guild, Dark Brotherhood és Shadow of the Hist csomagokhoz – ez rengeteg új területet, több órányi küldetést, új helyszíneket és sok mást jelent!
  • 1500 korona havonta, amit a játékbeli boltban költhet el (kizárólag előfizetőknek – nem része az ingyenes próbaidőszaknak)
  • Korlátlan alapanyag tárhely
  • Kétszeres banktér a fiókodnak
  • 10%-kal több tapasztalati pont, arany, tárgykészítési inspiráció és személyiség kutatás
  • Kétszeres bútor és gyűjthető tárgy hely a játékos házában
  • Exkluzív ruhafestési képesség

A Bethesda szeretné, ha minél többen belekóstolhatnának az ESO Plus szolgáltatásaiba, ezért tegnap elrajtolt az ESO Plus Bonus esemény, amelynek keretében az ingyenes változattal játszók is kipróbálhatják, milyen az előfizetést választók játékélménye. A próbaidőszak július 10-ig tart, de nem minden szolgáltatáshoz nyújt hozzáférést. Mint az a fenti listán is látszik, a havonta járó 1500 korona nem része az ajánlatnak, emellett a törp korona ládák sem érhetőek el. Az esemény során azoknak is kedveznek, akik már korábban az előfizetés mellett döntöttek: nekik minden nap legfeljebb öt törp korona láda a jutalmuk. ■

The Elder Scrolls Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló