Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

KnightOut

Sikeres a KnightOut FIG-kampánya

Még közel három hét hátra van a gyűjtésből, de a minimumot már most összedobták a játékosok.

2017.07.08. 22:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2nd Studio csapata nemrégiben indította el a KnightOut című játék FIG-kampányát. Itt 15 000 dollárt tűztek ki célul, amelyet a játékosok mostanra össze is dobtak és túl is szárnyaltak. Így a gyűjtés jelenleg közel 19 000 dollárnál jár. A kampányból még bő tizenkilenc nap hátra van, így ez a szám még jóval magasabbra is felkúszhat. Az extra célkitűzések közül egyelőre csak az első hármat fedték fel: 25 000 dollárért online multiplayer mód is kerül a játékba, 30 000 dollárért pedig kibővítik az aláfestő zenéket, míg 35 000 dollárért már deathmatch játékmódot is kaphatunk.

A KnightOut egy oldalnézetes stratégiai-taktikai játék, amelyben a játékosok először felépítik saját erődjüket, majd valamilyen formában megtámadják az ellenségét. Ez az ellenség lehet egy másik játékos vagy épp a mesterséges intelligencia. A játékosoknak nem csak a várukat kell okosan felépítenie, de az sem mindegy, hogy milyen formában támadnak. Dönthetnek úgy, hogy mindent a pusztító fegyvereikre tesznek fel és megpróbálják távolról porig bombázni az ellenség várát. De választhatják a közelharcot is, ez esetben célszerű a lovagot felvértezni minél erősebb fegyverekkel.

A KnightOut egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de még idén számíthatunk a megjelenésére PC-n és Switchen. ■

előző
következő
Sikeres a KnightOut FIG-kampánya
Sikeres a KnightOut FIG-kampányaSikeres a KnightOut FIG-kampányaSikeres a KnightOut FIG-kampányaSikeres a KnightOut FIG-kampányaSikeres a KnightOut FIG-kampányaSikeres a KnightOut FIG-kampánya

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló