Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Ball FighterZ

Két új előzetest is kapott a Dragon Ball FighterZ

Először Son Goku melegít be három percben, majd gyorsan Trunks is megmutatja, mit tud.

2017.07.19. 23:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei E3-on lényegében a semmiből jött a bejelentés, hogy a többek közt a Guilty Gear szériát is jegyző Arc System Works stúdiójában készül a Dragon Ball FighterZ. A csapattól megszokott módon nem egy 3d-s verekedős játék, hanem egy „hagyományos”, oldalnézetes változatot kapunk. Ezt leszámítva viszont szinte minden a jó öreg Dragon Ball érzést adja vissza. A látvány és természetesen a harcosok jellegzetességei mindenképp. A készítőit azonban az alábbi két játékmenet-bemutató alapján sem tagadhatja le a játék. Az első videón Son Goku mutatja be, milyen harcos is ő valójában és mindjárt a össze is csap Cellel, Dermesztővel és Buu-val. Később azért Vegita is beszáll a buliba.

A második video már jóval rövidebb, ebben azonban egy eddig még be nem jelentett harcos, Trunks mutatkozik be. Ő is elmaradhatatlan szereplője minden Dragon Ball játéknak, de ezúttal eddig róla nem hallhattunk.

A Dragon Ball FighterZ PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, de megjelenésére csak valamikor a következő év elején számíthatunk. Konzolokon viszont alig egy hét múlva, július 26-án rajtol a játék bétája. ■

Dragon Ball FighterZ
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Ball FighterZ

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló