Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A sötétség túl sötét

2003.05.22. 19:40 | Dino | kategória: Mozi

A filmszínészet egyik különös tulajdonsága, hogy a színész nem feltétlenül tudja, mit játszik. Leforgat néhány jelenetet, elmond néhány mondatot, de magát a nagy egészet nem ismeri. És néha alaposan meglepődik, amikor mégis szembesül vele.
Emma Caulfield színésznő például főszerepet játszik A sötétség leple (Darkness Falls, hazai bemutató: június 5.) című horrorfilmben, mégis leesett az álla, amikor a rendező meghívta, hogy nézzék végig együtt a kész művet.
– Természetesen olvastam a forgatókönyvet, sok jelenetben benne is vagyok, mégis nagyon elcsodálkoztam azon, amit láttam – vallotta be a szép színésznő. – Forgatás közben nem érzékeltem, hogy a film ilyen ijesztő. Ami a végső változatban sötétnek vagy félhomályosnak tűnik, azt világosban vettük fel, valami technikai megoldással változtatták éjszakává. Aztán nem volt ott a lázadó kísértet, csak egy gumibaba, és persze nem volt hangja. Szóval, az az igazság, hogy hiába vagyok büszke a filmre, a felét legalább nem láttam: vetítés közben behunytam a szemem, és Jonathan (a rendező) kezét szorongattam... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló