Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Life is Feudal: MMO

Mi minden történt a Life is Feudal: MMO zárt bétájában?

A készítők érdekes videóban mutatják be, hogy miként alakították a játék világát a teszten résztvevő játékosok.

2017.08.03. 23:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt időszakban zajlott a Life is Feudal: MMO negyedik zárt béta tesztje. A készítő Bitbox stúdió igen elhivatott a játékkal kapcsolatban, amelyről nem győzik emlegetni, mennyire más lesz, mint a már ismert MMORPG-k.

A minap egy új trailert is közzétettek, amelyben a negyedik zárt béta adatait tálalják. Ám nem csupán a nyers számok az érdekesek a videóban, hanem az, hogy a játékosok tettei mennyire átformálták a játék világát. A video tanúsága szerint nagyjából 28 millió tonna földet mozgattak meg és 143 ezer fát vágtak ki. Ezekből 2313 ház épült, ahol a játékosok meghúzhatták magukat. 43 céh emlékműt emeltek a teszt során, amely ahhoz képest nem is rossz arány, hogy összesen 135 klánt alapítottak a játékosok. És, hogy mivel szerették a leginkább eltölteni az idejüket? A statisztikák szerint a farmer és az ács volt a két legkedveltebb szakma, amit elsajátítottak. Persze a kovácsok sem tétlenkedtek, hiszen 7845 páncél készült a kezeik közt. Voltak csaták és tragédiák is, ezek során 5612 karakter veszítette életét. Bár a 43 említett emlékműnek kissé ellentmond, de 419 emlékmű esett a játékosok rombolásának áldozatul. Ha pedig rombolás, 2787 játékos veszítette el kemény munkával felépített virtuális otthonát.

A számok alapján tehát bőven történtek érdekes események a negyedik teszt alkalmával is. Talán egyszer elérkezik az az idő is, amikor a Life is Feudal: MMO mindenki számára elérhetővé válik. ■

Life is Feudal: MMO
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Feudal: MMO

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló