25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Trailerben kapott megjelenési dátumot a Monster Hunter: World

De az is kiderült, mit rejt a gyűjtői kiadás.

Írta: GeryG

Az idei E3-on jelentette be a Capcom, hogy készül a Monster Hunter: World, a népszerű széria legújabb, immár multiplatform epizódja. A játék a Tokyo Games Show-n is jelen van, ahol egy vadonatúj előzetest kapott. A bő háromperces videóban bőséges ízelítőt kapunk a ránk váró kalandokból és a játékmenetből is. Az előzetesben feltűnnek a játék világát benépesítő különböző csodás és vad lények, mint például a hosszú nyelvű, gyíkszerű Pukei-Pukei, vagy épp a félelmetes Nerurigigantei.

A trailerrel együtt még két fontos információ látott napvilágot. Az első a gyűjtői kiadás tartalmáról rántja le a leplet. A díszdobozban a játék mellett az annak zenéit tartalmazó lemezt, egy albumot a játékból származó rajzokkal, valamint egy Nerurigigantei figurát találunk. Utóbbi a játék egyik legkeményebb szörnyetege. A másik fontos információ a premierre vonatkozik. Eszerint a konzolos kiadás január 26-án fog megjelenni, majd valamikor később követi ezt a PC-s verzió.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Monster Hunter: World

Platform:

Fejlesztő: Capcom

Kiadó: Capcom

Megjelenés:
2018. január 26. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!