Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Football Manager 2018

Football Manager 2018 részletek

A focimenedzser széria idén sem marad távol, a SEGA felfedett néhány részletet az új epizódról.

2017.10.02. 22:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy az már lenni szokott, idén novemberben sem maradunk aktuális futballmenedzser játék nélkül, jön a Football Manager 2018. A játékot még a nyáron jelentette be a SEGA, a fejlesztést pedig természetesen az SI Games csapata végzi. Sajnos, ahogy az évente megjelenő szériák többsége, ez is megkopott mostanra, míg régen hatalmas népszerűségnek örvendett, a tavalyi felvonás már nagyon vegyes fogadtatásban részesült a rajongók részéről. Ennek oka, hogy a készítők nem igazán tudnak megújulni, évről évre ugyanazt a játékot adják el, néhány minimális változtatással.

Hogy idén mire is számíthatunk, arról már a bejelentés óta folynak a találgatások internetszerte. Éppen ezért a SEGA a napokban egy vadonatúj videót lőtt fel a világhálóra, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Ezt meglehetősen furcsa formában teszik. Az alábbi videón ugyanis szó sincs játékmenet-bemutatásról, esetleg az új lehetőségek, funkciók felsorolásáról. Az egész egy riport, amelyben hol a fejlesztőket szólaltatják meg (ebből legalább kicsempészhetünk néhány apró információmorzsát), hol egyszerű „jutúbereket”. A lényeg, hogy a pletykák közül néhányat megerősítenek. Ezek szerint átalakul a játékosmegfigyelő-rendszer, valamint a 3d-s mérkőzések is. Utóbbit persze minden évben hallhatjuk, csak épp semmi sem változott. Idén az ígéretek szerint teljesen új motor kerül a játék alá, amely valóban megújítja a mérkőzéseket. Emellett a virtuális menedzserek kezébe is sokkal bővebb funkciók kerülnek. A legtitokzatosabb részlet azonban a dinamika, amit gyakran emlegetnek a videóban, de azt nem derül ki belőle, hogy ez alatt mit is értenek a készítők.

A Football Manager 2018 november 10-én fog megjelenni PC-re. A hivatalos oldalon már elő is lehet rendelni mindkét verziót. Azok, akik rendelkeznek a tavalyi epizóddal és október 9. előtt előrendelik az idei kiadást, 25%-os kedvezményt is kapnak az árából. ■

Football Manager 2018
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Football Manager 2018

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló