Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gear.Club Unlimited

Újra mozgásban a Gear.Club Unlimited

A Nintendo Switchre készülő autós játék osztott képernyős játékmóddal is rendelkezni fog, de saját garázsunkat is megtervezhetjük benne.

2017.11.02. 21:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Nintendo Switch eddig nem bővelkedik vérbeli autós játékokban, de ez a Microidsnak és az Eden Gamesnek köszönhetően heteken belül megváltozik. A Gear.Club Unlimited kizárólag a Nintendo új konzoljára készül és a minap megkapta legújabb előzetesét. Ebben ízelítőt kapunk a versenyekből, valamint a garázsunkból is, ahol két futam között a járgányainkat fogjuk felkészíteni. De nem csak az autó külsejét és teljesítményét tudjuk majd alakítani, az egész garázst úgy rendezzük be, ahogy nekünk tetszik. A garázsban egyébként hét ponton tudjuk szerkeszteni az autóinkat:

  • Mechanical workshop: itt hangolhatjuk be a motort és a váltót
  • Tires workshop: a fékeket és a gumikat cserélhetjük le
  • Body workshop: alakíthatunk a kasznin, hogy könnyebb, így fürgébb legyen az autó
  • Wind tunnel: az autó aerodinamikáját hangolhatjuk be
  • Rally workshop: itt alakíthatjuk át autónkat, hogy az földutakon is megállja a helyét
  • Paint workshop: itt festhetjük át a kasznit, a felniket és a fékeket
  • Cosmetic workshop: itt aggathatjuk autónkra a legmenőbb szárnyakat, lökhárítókat és motorháztetőket

A Gear.Club Unlimitedben nem csak egyedül játszhatunk, de arra is lesz lehetőségünk, hogy online vagy helyben, osztott képernyőn mérkőzzünk meg barátainkkal. Egy konzolon egyszerre akár négyen is versenyezhetünk majd.

A Gear.Club Unlimited a tervek szerint december 1-én fog megjelenni kizárólag Nintendo Switchre. ■

előző
következő
Újra mozgásban a Gear.Club Unlimited
Újra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club UnlimitedÚjra mozgásban a Gear.Club Unlimited
Gear.Club Unlimited
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gear.Club Unlimited

hozzászólások (1)

TBone142
TBone142 2017.11.03. 14:57
"...kizárólag Nintendo Switchre..."

Egy ideje már létezik ez a cím Androidra és iOS-re is Gear.Club néven. Nyilván ott az osztott képernyős rész nem él. :) Amúgy egész jó játék, jó grafikával, csak hát ugye ingyenes mivolta miatt kissé pay2win, de ha nem költünk rá egy fillért sem, akkor is jól el lehet vele szórakozni egy darabig.
ajánlott olvasnivaló