25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Máris frissítést kapott az Assassin’s Creed Origins

Az általános hibajavítások mellett játékmeneti finomítások és egy új fotómód is került a játékba.

Írta: GeryG

Néhány nappal ezelőtt került a boltok polcaira az Assassin’s Creed Origins, amellyel a Ubisoft új útra próbálja terelni a népszerű, de megfáradt sorozatot. Az orvgyilkos testvériség megszületését elmesélő történet mind a kritikusok, mind a játékosok szerint remekül sikerült. Ezt mutatja a Steames 80%-os tetszési index is.

De bármennyire is jól sikerült, azért nem lett hibátlan, ezért a fejlesztők elkészítették a játék első frissítését. Ebben az általános teljesítmény- és stabilitásfokozás mellett grafikai és játékmeneti hibákat is orvosoltak. Utóbbiban kisebb-nagyobb finomítások is helyet kaptak, valamint egyes küldetéseket érintő gondokat is megoldottak a készítők. Csiszoltak a kezelőfelületen is.

A hibák javítása mellett pedig még belefért egy vadonatúj fotómód beépítése is. Ennek segítségével mostantól egészen látványos felvételeket készíthetünk hősünk akcióiról, amelyeket aztán mindenféle filter és egyéb beállítás segítségével tökéletesíthetünk.

A frissítés nagyjából 1 GB-os letöltést jelent, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt elérhető. A változtatások részletes leírását a Steamen olvashatjátok.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Assassin's Creed Origins

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés:
2017. október 27. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!