Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Black Mirror

Videók a Black Mirror kulisszái mögül

Az egyiken David Rintoul szinkronmunkáját ismerhetjük meg, a másikon pedig a bejelentéshez készült trailer háttérmuzsikáját feléneklő Kim Carnie-t láthatjuk.

2017.11.05. 18:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A The Black Mirror trilógia 2003 és 2011 között az egyik legjobb hagyományos point ’n’ click horror kalandjátéknak számított. A THQ Nordic még a nyár folyamán jelentette be, hogy a KING Art Games stúdiójában készül a sorozat negyedik epizódja, ám ez már csak érintőlegesen fog kapcsolódni az első három részhez.

A Black Mirror története 1926-ban játszódik Skóciában, a főhős pedig David Gordon, aki apja öngyilkossága után érkezik családja ősi birtokára, ahol korábban még soha sem járt. Itt hamarosan rájön, hogy valami sötét titok lappang az ősi kúria falai közt, amely már több felmenőjét is az őrületbe kergette – köztük vélhetően az apját is. David nyomozásba kezd, de komoly veszély fenyegeti, hogy idővel ő is az ősei sorsára jut. Ha csak a történetből indulunk ki, akkor akár az új Black Mirror a 2003-as eredeti remake-jének is tekinthető, hiszen abban is valami nagyon hasonló sztorit göngyölíthettünk fel.

A fejlesztők néhány napja két új videót is készítettek, ám ezek nem a játékot mutatják be, hanem annak kulisszái mögé vezetnek minket. Az első videón például David Rintoul szinkronmunkájából kapunk egy kis ízelítőt. Ő szólaltatja majd meg Angus McKinnont, a komornyikot.

A második videón pedig a nyári bejelentéskor bemutatott első trailer alatt hallható muzsika feléneklését láthatjuk. A zenét Benny Oschmann szerezte, míg a szöveget Kim Carnie írta és énekelte fel.

A Black Mirror a tervek szerint november 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Black Mirror
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Black Mirror

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló