Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hitman (2016)

Új Hitman játék készül

Az IO Interactive már dolgozik a 47-es ügynök következő megmérettetésén, de arról leghamarabb is csak jövőre hallhatunk majd.

2017.11.08. 16:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az IO Interactive az elmúlt másfél évet a legutóbbi Hitman fejlesztésével töltötte. Ez azért lehetséges, hiszen a 47-es ügynök a sorozat történetében először nem egyetlen nagy, önálló játékban vadászta le áldozatait, hanem folyamatosan megjelenő epizódokra bontva. Bár az új üzleti modell finoman szólva sem győzte meg a rajongókat, végül a stúdiót igazolták, ugyanis a játék végül szép sikereket aratott. Aki elég türelmes volt, az megvárhatta a hat epizód premierjét követő teljes első szezon megjelenését. Aki pedig még türelmesebb, az most megvásárolhatja a játék Game of the Year Edition változatát is, amely természetesen a legteljesebb tartalmat kínálja.

A stúdió részéről Hakan Abrak mondott köszönetet egy közleményben a rajongóknak a támogatásukért. Ebben kifejtette, hogy nagyon kemény időszakon vannak túl, de elégedettek, hiszen a játékot 7 millióan próbálták ki a premierje óta. Emellett pedig beszélt a jövőről is. Bár részleteket egyelőre nem mondhatott, de lényegében bejelentette, hogy már készül a következő Hitman. Egyelőre a munka elején tartanak, de több újító ötletük is van, így garantáltan lesznek olyan megoldások, amelyek a sorozatban korábban nem voltak jelen. Ezekről azonban leghamarabb is csak jövőre beszélhet, ugyanis csak 2018-ban tervezik hivatalosan leleplezni a játékot. Szóval addig türelem, és irány Párizs, Bangkok, Marrakesh… ■

Hitman (2016)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hitman (2016)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló