Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Arma 3

Küldetéscsomagot kap az Arma 3

A Tac-Ops DLC a hónap végén érkezik, és három küldetést ad a katonai szimulátorhoz.

2017.11.13. 16:51 | GeryG | kategória: Játék

2013-as megjelenése óta számos kisebb-nagyobb DLC-vel és kiegészítővel bővült már a Bohemia Interactive katonai szimulátora, az Arma 3. A stúdió azonban továbbra is úgy érzi, van még hely további bővítéseknek, ezért a napokban bejelentették, hogy készül a Tac-Ops küldetéscsomag. Ebben három küldetéssorozatot lehet teljesíteni: Beyonde Hope, Stepping Stone és Steel Pegasus.

A Beyond Hope kilenc évvel az East Wind konfliktus előtt játszódik, amikor polgárháború robban ki Stratis és az Altis köztársaság területén. A Stepping Stone már az East Wind konfliktus idején játszódik, a NATO-erőknek a beavatkozás előtt biztosítania kell Malden szigetét. Végül a Steel Pegasus keretében a NATO-erők egy vakmerő légitámagással próbálnak új frontvonalat nyitni Altis megszállása során.

Mindegyik más és más helyzetbe kényszeríti a játékosokat, akiknek minden tudására szükség lesz, ha túl akarják élni a bevetéseket. A küldetéseket többször is végig lehet majd játszani más és más egységet irányítva, így jobban átláthatjuk majd az eseményeket.

A Tac-Ops küldetéscsomag november 30-án fog megjelenni, de a Steamen 10%-os kedvezményért cserébe már most előrendelhető. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Küldetéscsomagot kap az Arma 3
Küldetéscsomagot kap az Arma 3Küldetéscsomagot kap az Arma 3Küldetéscsomagot kap az Arma 3Küldetéscsomagot kap az Arma 3Küldetéscsomagot kap az Arma 3Küldetéscsomagot kap az Arma 3
Arma 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Arma 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló