25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a Monster of the Deep: Final Fantasy XV

Ha esetleg egy kis virtuális horgászatra vágynál…

Írta: GeryG

A videojáték-iparban időről időre előfordul, hogy valamely stúdió két egymástól gyökeresen eltérő játékot ragad meg és kever össze. Ugyanígy az sem példa nélküli, hogy egy már bejáratott sorozat kap olyan epizódot, ami a címet leszámítva kb. köszönőviszonyban sincs a többi résszel. Nagyjából ilyennek mondható a minap megjelent Monster of the Deep: Final Fantasy XV is. Hogy miért? Mert egy horgász játékról van szó, amit történetesen a népszerű szerepjáték világába ültettek.

A VR-játékban olyan ikonikus karakterek mellett dobhatjuk vízbe a csalit, mint Noctis, Ignis, Prompto, Gladio és mások. Két játékmód közül lehet választani. A sztori módban (mert az is van a játéknak) a mélység legendás szörnyét kell elkapnunk. A szabad horgászat módban pedig… nos, pecázhatunk kedvünkre.

A Monster of the Deep: Final Fantasy XV kizárólag PlayStation 4-re jelent meg, a premier alkalmából egy vadonatúj előzetest is kapott.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!