Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Total War: Warhammer II

The Laboratory játékmód a Total War: Warhammer II-ben

Egyelőre csak kísérleti jelleggel lesz elérhető az új játékmód, amelyben szinte minden beállítás felett hatalmat kapsz.

2017.12.08. 12:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes új Total War: Warhammer II játékmódon dolgozik a The Creative Assembly az Intel közreműködésével. A The Laboratory mód egy új Skaven témájú custom battle játszóteret takar, ahol a játékosok szinte minden beállításon változtathatnak. Így egészen új, akár komikus irányba is elvihetik a csatákat. Olyan részletek felett kapnak hatalmat, mint az egységek fizikai mérete (akiket így hatalmasra növeszthetnek), a gravitáció, az ütések ereje és hasonlók. Biztos viccesen nézhet ki egy olyan csata, ahol mindenki a valóságnál százszor nagyobb erővel üt, cserébe a gravitáció a földinek csak a töredéke… A fejlesztők ígérete szerint összesen tizenhat tényezőn lehet majd módosítani, az így elért változásokat pedig el lehet menteni és meg is lehet osztani egymás közt.

A The Laboratory december 14-én érkezik meg egy ingyenes frissítés keretében, bővebben a hivatalos oldalon olvashattok róla, valamint az alábbi trailerben is vannak érdekes részletek. ■

Total War: Warhammer II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Warhammer II

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2017.12.08. 12:23
Annak idején a Worms játékokban volt hasonló beépített mód, pl a Worms 3D-ben, hogy könnyített gravitáció vagy 3x nagyobb robbanás mindenre.
Még régebben meg a C&C: Red Alertben elővettük a rules.ini-t és átírtuk.
De itt legalább nem fizetős DLC lesz.
ajánlott olvasnivaló