25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

The Laboratory játékmód a Total War: Warhammer II-ben

Egyelőre csak kísérleti jelleggel lesz elérhető az új játékmód, amelyben szinte minden beállítás felett hatalmat kapsz.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Érdekes új Total War: Warhammer II játékmódon dolgozik a The Creative Assembly az Intel közreműködésével. A The Laboratory mód egy új Skaven témájú custom battle játszóteret takar, ahol a játékosok szinte minden beállításon változtathatnak. Így egészen új, akár komikus irányba is elvihetik a csatákat. Olyan részletek felett kapnak hatalmat, mint az egységek fizikai mérete (akiket így hatalmasra növeszthetnek), a gravitáció, az ütések ereje és hasonlók. Biztos viccesen nézhet ki egy olyan csata, ahol mindenki a valóságnál százszor nagyobb erővel üt, cserébe a gravitáció a földinek csak a töredéke… A fejlesztők ígérete szerint összesen tizenhat tényezőn lehet majd módosítani, az így elért változásokat pedig el lehet menteni és meg is lehet osztani egymás közt.

A The Laboratory december 14-én érkezik meg egy ingyenes frissítés keretében, bővebben a hivatalos oldalon olvashattok róla, valamint az alábbi trailerben is vannak érdekes részletek.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Total War: Warhammer II

Platform:

Fejlesztő: Creative Assembly

Kiadó: Sega

Megjelenés: 2017. szeptember 28.

Minimális rendszerigény: Intel Core 2 Duo 3 GHz, 5 GB RAM, GeForce GTX 460/Radeon HD 5770 1 GB/Intel HD 4000, 60 GB HDD, 64-bites Windows 7

Ajánlott konfiguráció: Intel core i5 4570 3,2 GHz, 8 GB RAM, GeForce GTX 770/Radeon R9 290X 4 GB, 60 GB HDD, 64-bites Windows 7/8/10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

ivanova36
ivanova36 [1321]
Annak idején a Worms játékokban volt hasonló beépített mód, pl a Worms 3D-ben, hogy könnyített gravitáció vagy 3x nagyobb robbanás mindenre.
Még régebben meg a C&C: Red Alertben elővettük a rules.ini-t és átírtuk.
De itt legalább nem fizetős DLC lesz.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)