Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fantasy Strike

Mozgásban a Fantasy Strike

Az ígéretes verekedős játék a PSX-en is megmutatta magát.

2017.12.09. 15:29 | GeryG | kategória: Játék

A Sirlin Games stúdiójában készül a Fantasy Strike, amely a verekedős játékok táborát fogja erősíteni. Illetve már most is azt erősíti PC-n, csak épp egyelőre korai változatával.

A Fantasy Strike készítői két célt tűztek ki maguk elé. Egyfelől olyan irányítást terveznek, amely elég egyszerű, hogy a kezdő játékosok is percek alatt megtanulják, és élvezni tudják az összecsapásokat. Másfelől pedig így is olyan mély harcrendszert szeretnének megalkotni, amely akár tornák megrendezésére is alkalmassá teszi a játékot.

A Fantasy Strike PC mellett PlayStation 4-re is készül, ez a verzió egy vadonatúj trailerben mutatja most meg magát. Arról egyelőre nincs hír, hogy a végleges kiadás mikor érkezhet meg, de leghamarabb is csak valamikor jövőre. A játékról bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Mozgásban a Fantasy Strike
Mozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy StrikeMozgásban a Fantasy Strike

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2017.12.10. 10:45
Ez kifejezetten szimpatikus, különösen az ígért egyszerűsége miatt. Remélhetőleg még legalább ennyi karakter lesz benne, továbbá egyjátékos módokat is tesznek bele.
ajánlott olvasnivaló