Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans

Napokon belül jön a Slaps & Beans!

Kedves Kuzinok! Már csak néhány nap és megérkezik a hivatalos Bud Spencer - Terence Hill videojáték!

2017.12.11. 22:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bud Spencert és Terence Hillt aligha kell kis hazánkban bárkinek is bemutatni. A páros filmjein generációk nőttek fel és azon kevés alkotások közé tartoznak, amelyeket ezredjére látva is lehet élvezni. Szerencsére nem csak nálunk, de Németországban és Olaszországban is kellően nagy rajongótáborral rendelkeznek ahhoz, hogy egy kis csapat lásson fantáziát egy videojáték elkészítésében. Ez lesz a Slaps & Beans, amely már évek óta készül, és végre karnyújtásnyira kerültünk a premiertől.

A pixel art stílusú, oldalnézetes játékban Bud és Terence karaktereit irányíthatjuk, a pályák pedig természetesen mind valamelyik filmjükből származnak: Különben dühbe jövünk, Bűnvadászok, Az ördög jobb és bal keze stb. A játékmenet egyszerűnek, de szórakoztatónak ígérkezik, hiszen többnyire azt kell tennünk ("amit ők tennének, ha fel akarjuk a kapcsolat a konkurenciával venni, kedves kuzin..."), amit a páros a filmjeikben: keresztülverekedni magunkat megannyi gazfickón. De persze időnként autózni is fogunk. Ráadásul a hírek szerint mindezt helyi kooperatív módban is megtehetjük majd!

A Slaps and Beans kizárólag PC-re készült el, és december 15-én fog megjelenni a Steamen. ■

előző
következő
Napokon belül jön a Slaps & Beans!
Napokon belül jön a Slaps & Beans!Napokon belül jön a Slaps & Beans!Napokon belül jön a Slaps & Beans!Napokon belül jön a Slaps & Beans!Napokon belül jön a Slaps & Beans!Napokon belül jön a Slaps & Beans!Napokon belül jön a Slaps & Beans!Napokon belül jön a Slaps & Beans!Napokon belül jön a Slaps & Beans!
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló