Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Ball FighterZ

Három újabb harcos a Dragon Ball FighterZ-ben

Mindhárom karakter a Dragon Ball Super sorozatból származik.

2017.12.20. 12:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak egy bő hónap, és megjelenik a Dragon Ball FighterZ. A fejlesztők kezdettől fogva apránként csepegtetik az információkat az ígéretes verekedős játékról, kiváltképp, ha a szereplőkről van szó. A Namco a minap három újabb karakterről rántotta le a leplet, akik mind a legújabb Dragon Ball Super sorozatban bukkantak fel először. Ők Beerus, Hit és Goku Black. Természetesen mindhárman saját különleges támadásokkal rendelkeznek.

Az új szereplők mellett bemutatkozott a Shenron rendszer is. A harcok során minél hosszabb támadássorozatot hozunk össze, annál több sárkánygömb jelenik meg. Ha mind a hetet sikerül előhívnunk, megjelenik Shenron, a sárkány és teljesíti egy kívánságunkat. Ezt a felajánlott négyből választhatjuk majd ki. Ahogy az az alábbi trailerben is látható, a csaták előtt és után a sorozat legemlékezetesebb pillanatait is újra átélhetjük.

A Dragon Ball FighterZ január 26-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. De még ezt megelőzően, a január 14-15. között rendezett nyílt bétán is ki lehet majd próbálni a játékot. ■

Dragon Ball FighterZ
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Ball FighterZ

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló