Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Feltámadt hamvaiból a Mad Catz

Feltámadt hamvaiból a Mad Catz

A tavaly csődbe ment perifériagyártó idén új vezetőséggel, attitűddel és termékkínálattal tér vissza.

2018.01.08. 10:28 | szerző: GeryG | kategória: Hardver

Mi is hírt adtunk róla, hogy több éves küszködés után tavaly márciusban csődöt jelentett a Mad Catz. A cég kifejezetten egereiről, billentyűzeteiről és különféle kontrollereiről volt ismert. De hiába terveztek és gyártottak a játékosok által is elismert, jó minőségű termékeket, a vég mégsem kerülte el őket. Ahogy Dino akkor írta, „… úgy néz ki, végleg búcsút kell inteni a cég termékeinek, aki szerette egereiket vagy más perifériájukat, más gyártó után kell néznie - vagy bizakodni, hogy esetleg a felszámolás során olyan céghez kerülnek a gyártási jogok, aki feléleszti a márkanevet vagy valamelyik terméket.”

Nos, úgy néz ki, utóbbi forgatókönyv valósul meg, ugyanis a Mad Catz idén feltámadt hamvaiból. A cég új nevet kapott – Mad Catz Global Limited –, valamint új vezetőséggel új attitűdöt fog képviselni. Ez természetesen megújuló termékpalettát is jelent, amelyet a holnap rajtoló CES 2018-on fognak bemutatni.

Előzetesen három új terméket jelentettek be. A Rat Air egy vezeték nélküli egér, amelynek érdekessége, hogy a megfelelő padet megvásárolva hozzá, vezeték nélkül tölthetjük, akár használat közben is (egyéb esetben a mellékelt méretes vezetékkel oldhatjuk meg ugyanezt). A Strike 4 egy mechanikus billentyűzet, amely alumínium házat, valamint RGB megvilágítást is kapott. A harmadik termék pedig a Freq 4 fémkeretes headset, amelyben 40mm-es membránok kaptak helyet. E három új termékről bővebb részleteket a CES-en árulnak majd el, ahol várhatóan további újdonságokról is lerántják a leplet. ■

előző
következő
Feltámadt hamvaiból a Mad Catz
Feltámadt hamvaiból a Mad CatzFeltámadt hamvaiból a Mad CatzFeltámadt hamvaiból a Mad Catz

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló