Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

Frissült a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr korai változata

Az eddigi legnagyobb frissítés érkezett a játékhoz, benne az egyszemélyes kampány első fejezetével.

2018.01.16. 04:28 | GeryG | kategória: Játék

A magyar NeocoreGames csapata 2015 óta dolgozik legújabb játékán, amely a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr címet kapta. A fejlesztés tavaly nyáron érkezett el az addigi legnagyobb fordulóponthoz, megjelent a játék korai változata. A minap pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a projekt az eddigi legnagyobb frissítés formájában.

Az újdonságok sorát természetesen a legfontosabbal kezdjük. Elérhetővé vált az egyszemélyes kampány első fejezete, a játékosok végre a Martyr fedélzetére léphetnek. Az első felvonás egyben egy oktatómódként is funkcionál, hogy bevezesse a játékosokat a játékmenet apróságaiba. Szintén fontos újdonság a harmadik játszható karakterosztály, a Primaris Psyker inkvizítor. Ez merőben eltér a Crusader és az Assassin karakterektől. Rendkívüli erejét túlvilági energiákból nyeri, de éppen ezért nagyon óvatosnak is kell lennie, hogy ne lépjen át egy bizonyos határt. A frissítés további újdonságairól a Steamen olvashattok.

A Warhammer 40,000: Inquisitok – Martyr PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és a tervek szerint még az első negyedévben meg is fog jelenni. ■

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

hozzászólások (1)

Peace
Peace 2018.01.16. 15:10
Nagyon szeretném, ha jó lenne!!! Nézegetem pár hetente az újabb játékmenet videókat, de még mindig nem tudtak egyértelműen levenni a lábamról. Early Access-be nem veszem meg, mert nem akarok csalódni előre, a ténylegesen végleges 1.0 változatában szeretném majd megvásárolni. Az a gáz, hogy jelenleg ez az egyetlen értelmesnek tűnő WH40K játék a közeljövőre nézve. Meglátjuk mi sikerül a srácoknak.
ajánlott olvasnivaló