Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Elkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlása

És már azt is tudni, hogy legkésőbb mikor jelenik meg az új WoW-kiegészítő.

2018.01.31. 23:26 | Dino | kategória: Játék

Idén immár a hetedik kiegészítőjét köszönthetjük a Blizzard hatalmas sikereket elkönyvelő MMORPG-jének, a World of Warcraftnak. A tavalyi BlizzConon bejelentett új expanzió a Battle for Azeroth alcímet kapta, és mostantól lehet előre megvásárolni a hivatalos weboldalon.

Mindenki, aki előre odaadja pénzét a Blizzardnak, azonnal elkezdheti 110-es szintre húzni karakterét egy kis boost segítségével, hogy elérhetővé váljanak azok a questsorozatok, amelyek a négy úgy szövetséges faj (Lightforged draenei és Void elf a Szövetség részéről, Highmountain tauren és Nightborne elf a Horda oldalán) feloldásához vezetnek. A digitális kiadás normál változata 44,99 euróba kerül, de ezúttal is van Digital Deluxe verzió, 59,99 euróért. Ez utóbbi a következő játékbeli extrákat adja:

  • Gilded Ravasaur és Seabraid Stallion hátasok
  • Tottle, a tortollankölyök pet
  • "Azeroth is Burning" Hearthstone kártyahátlap
  • StarCraft II sprayk: Szövetség és Horda
  • Primal Flamesaber hátas a Heroes of the Stormhoz
  • Overwatch hangok, emote-ok, sprayk és ikonok

A World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítő két új királyságot (Zandalar és Kul Tiras) ad a térképhez, a Nagy-tenger szigeteire indulhatunk benne csapatunkkal küldetésekre, csatlakozhatunk a Warfront játékmód húszfős kooperatív csatáihoz, karakterünket pedig 120-as szintig tápolhatjuk.

És hogy mindezt mikor? Nos, pontos megjelenési dátumot még nem árultak el a fejlesztők, csak annyit, hogy a nyár folyamán - legkésőbb 2018. szeptember 21-ig érkezik meg a Battle for Azeroth. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Elkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlása
Elkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlásaElkezdődött a World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlása
World of Warcraft: Battle for Azeroth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warcraft: Battle for Azeroth

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2018.02.01. 10:36
Furcsa, lehet én változok, de a legutóbbi blizzconról nekem a classic bejelentés az ami megmaradt. Ezt csak olyan meh érzéssel fogadtam. Intro sem hozott lázba annyira, mint a classic-é. Igaz nem hivatalos szerveren elkezdtem egy classic karaktert, de lvl22 körül abbahagytam, elszoktam a sok utazástól, meg hogy az adott szint összes területét be kell járnom, hogy összejöjjön a szintlépés.
Lehet kezdek kiöregedni, de a Legio végtelen AP farmja elvette a kedvem a folytatásától.
ajánlott olvasnivaló