Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Downward Spiral: Horus Station

Tavasszal jön a Downward Spiral: Horus Station

A világűrbe kalauzol a legújabb VR-játék, ami nem csak VR-játék lesz.

2018.02.08. 20:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Detached, Star Trek: Bridge Crew, ADR1FT, hogy csak néhányat említsünk a világűrben játszódó VR-játékok közül. Ebben a mezőnyben szeretne indulni új játékával a 3rd Eye Studios is.

A Downward Spiral: Horus Station persze igyekszik valamivel kitűnni a többiek közül, és erre szüksége is lesz. A történet mindenesetre a szokásos: adott egy űrállomás (vagyis most épp nem űrhajó), amelyet valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a teljes személyzete magára hagyott. Kivéve minket, nekünk viszont fogalmunk sem lesz, hogy mi történet az állomással és a többiekkel, így elindulunk kideríteni az igazságot. Kutakodás közben persze megannyi rejtélyre fény derül és még ismeretlen veszedelmekkel is farkasszemet kell majd néznünk – vagyis lesz benne harc is, de ez a hírek szerint kikapcsolható lesz, ha csak a sztorira szeretnénk koncentrálni.

A játékban nem lesznek átvezető videók, sem pedig párbeszédek (még jó, hisz tök egyedül leszünk). Ehelyett a környezet felfedezésével – vagyis rengeteg olvasással – mélyülhetünk el egyre jobban a történetben, és tárhatjuk fel az állomás titkait. De jó kalandjátékhoz méltón lesznek fejtörők és rejtvények is. Ja, és mindezt nullgravitációs közegben, ami vagy nagyon szórakoztató lesz, vagy gyomorforgató.

A készítők azokra is gondoltak, akiknek egyelőre nincs semmilyen VR-headsetük, ők hagyományos módon is játszhatnak majd. Sőt, arra is lesz lehetőség, hogy egy barátunkkal közösen, kooperatív módban teljesítsük a történetet. Illetve kapunk nyolcfős kompetitív multiplayer módot is.

A Downward Spiral: Horus Station a tervek szerint valamikor tavasszal fog megjelenni PC-re és PlayStation 4-re. Támogatni fogja az Oculus Riftet, a HTC Vive-ot, a PlayStation VR-t és a Windows Mixed Realityt is. A játék prológusa egyébként közel egy éve elérhető a Steamen. ■

előző
következő
Tavasszal jön a Downward Spiral: Horus Station
Tavasszal jön a Downward Spiral: Horus StationTavasszal jön a Downward Spiral: Horus StationTavasszal jön a Downward Spiral: Horus Station
Downward Spiral: Horus Station
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Downward Spiral: Horus Station

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló