25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall

Egy rakás újdonságot hozott a birodalomépítő játék új kiegészítője.

Írta: Dino

Mivel 1-2 hetente jöttek hírek a Civilization VI új kiegészítőjéről, a Rise and Fallról, valószínűleg már kb. mindent tudunk róla, de most, hogy megjelent, foglaljuk össze röviden, mit kapunk benne:

  • Civilizációnkkal egyes történelmi pillanat mérföldköveket elérve aranykorba vagy sötét korba kerülhetünk, amelyek különböző kihívásokat és bónuszokat adnak.
  • A városok új paramétert kapnak, a hűséget, ami attól függ, hogy hogyan bánunk velük. Ha túl alacsony lesz, akár függetlenedhet is városunk birodalmunktól és akár máshoz is csatlakozhatnak - de saját területünk bővítésére is kihasználhatjuk ezt.
  • Kinevezhetünk kormányzókat, akik szintén segíthetnek a városok hűségánek növelésében. A kormányzók különböző bónuszokat adnak, és fejlődnek is.
  • Bővültek a diplomáciai lehetőségek: különböző típusú szövetségeket köthetünk a többi birodalommal.
  • Az idővonal segítségével áttekinthetjük civilizációnk történelmét, birodalmunk legfontosabb eseményeit.
  • Nem maradunk új vezetők és civilizációk nélkül se - róluk szóltak leginkább az elmúlt hónapokban érkezett hírek. Kilenc új vezető és nyolc civilizáció csatlakozik a játékhoz, őket már külön videókban mutatták be számunkra.
  • Kapunk 8 új látványosságot, 7 természeti csodát, 4 új egységet, 2 új mezőfejlesztést 2 új kerületet, 14 új épületet és 3 új erőforrást is.

Nagyjából ezeket hozta tehát az új kiegészítő, a Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall. Alább meghallgathatod a zenéjét is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Sid Meier's Civilization VI

Platform:

Fejlesztő: 2K Games

Kiadó: Firaxis Games

Megjelenés:
2016. október 21. PC, Mac
2018. november 16. Switch
2019. november 22. PS4, X1
2020. augusztus 13. iOS, Android

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!