Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vampyr

A negyedik videóban kapott dátumot a Vampyr

A fejlesztést bemutató négyrészes minisorozat záró epizódjából kiderült, hogy mikor jelenik meg a vámpíros szerepjáték.

2018.02.12. 15:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dontnod a múlt hét végére időzítette a Vampyr Dontnod Presents Vampyr minisorozatának negyedik, záró részét. A webes sorozatban a vámpíros szerepjátékot mutatják be. Az első rész a főhőst és a játék világát benépesítő szörnyeket és embereket mutatta be. A második felvonás már a történetnek helyszínt adó 1918-as Londonról szólt. A harmadik pedig a játék morális döntéseire koncentrált.

A negyedik video a Stories from the Dark alcímet viseli. A játék készítői – Stéphane Beauverger és Phillippe Moreau – arról mesélnek, hogy mi különbözteti meg a videojátékokat a többi szórakoztatóipari terméktől. Ez pedig a beleélés szintje, hiszen a játékokban mi magunk irányítunk, így sokkal inkább bele tudunk mélyülni a történetekbe. A Vampyrban emellett nagy hangsúlyt fektetnek a szereplőkkel való kapcsolatra és az érzelmekre is.

Az egyik legfontosabb információ a video legvégére maradt. Kiderült ugyanis a pontos premierdátum, amelyre az összes érdeklődő rajongó hónapok óta várt. Eszerint a Vampyr PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is a nyár elején, június 5-én fog megjelenni. ■

Vampyr
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Vampyr

hozzászólások (1)

Peace
Peace 2018.02.12. 15:39
Tökéletes szülinapi ajándék!
ajánlott olvasnivaló