Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Elrajtolt a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege harmadik szezonja

Az új évad első DLC-je, az Operation Chimera egy méretes frissítéssel érkezett meg.

2018.03.09. 09:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft nemrégiben úgy fogalmazott, hogy nem terveznek új részt készíteni a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege után, inkább amolyan szolgáltatásként vinnék tovább a jelenlegi játékot. A napokban el is rajtolt a harmadik szezon, amelynek első DLC-je, az Operation Chimera egy méretes frissítéssel érkezett meg.

A frissítéssel elérhetővé vált az ideiglenes Outbreak játékmód is, amelyben egy idegen civilizáció támadását kell visszavernünk barátaink oldalán. Az Outbreak csupán április 3-ig érhető el, szóval akit érdekel, érdemes mihamarabb kipróbálnia. Az idegenekkel csak néhány kommandós veheti fel a harcot, akiket az első és harmadik szezonból, valamint a premierkor elérhető karakterekből válogattak ki.

A szokásos hibajavítások mellett egy érdekes módosítás is helyet kapott a frissítésben, amely az újratöltést érinti. A játék ugyanis mostantól máshogy időzíti a tárban lévő töltények újratöltődését az animáció függvényében. Emellett azt is megjegyzi, hogy az újratöltés animációja mely pontot lett esetleg egy fegyverváltással megszakítva. Ha mondjuk karakterünk már kivette az üres tárat, majd inkább pisztolyra váltott, később a visszacserélésnél már onnan folytatódik az újratöltés, ahol félbeszakadt, vagyis csak a teli tárat fogja a helyére lökni.

Szintén érdekes és a gyengébb PC-vel rendelkező játékosoknak hasznos újítás, hogy a játék mostantól prioritásként kezeli az egérből és a billentyűzetből érkező parancsok feldolgozását, vagyis ezeket minden körülmények között végrehajtja. Ezzel a gyengébb konfigurációkon is folyamatosabb irányítást kaphatunk.

A Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege tehát lassan, de biztosan fejlődik tovább, kérdés, mi mindennel tudják majd életben tartani hosszú távon is a készítők. Az Operation Chimera frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló