Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PlayerUnknown's Battlegrounds

A PlayerUnknown’s Battlegrounds 2018-as tervei

A készítők elsődleges célja, hogy végre stabil, folyamatos és biztonságos játékélményben legyen része a rajongóknak.

2018.03.09. 14:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár megannyi év játéka díjat bezsebelt (többek közt nálunk is), a PlayerUnknown’s Battlegrounds aligha nevezhető kész alkotásnak. Még akkor sem, ha hivatalosan már nem a korai változat érhető el a Steamen. A fejlesztőknek még rengeteg munkája van, a minap fel is fedték az idei terveiket.

Az elsődleges cél mindenképpen a játék stabilitásának, folyamatosságának és biztonságának megszilárdítása, hiszen épp e téren van még mindig elmaradva a leginkább. Az ígéretek szerint kéthavonta érkeznek majd a nagyobb frissítések, amelyek vagy tartalmilag fogják bővíteni a játékot, vagy egy bizonyos területének fejlesztésére, finomítására fognak koncentrálni. A nagyobb frissítések között persze kisebb hibajavításokra is lehet számítani. Hogy az újdonságokat a lehető legjobb minőségben tegyék közkincsé, tervezik egy új tesztszerver elindítását is, ahol ezekkel tudnak majd kísérletezni.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds 2018-as tervei

A bővítési tervek között egy vadonatúj 16 km2-es pálya is szerepel, amely egy szigeten játszódik. Ez sokkal kisebb lesz a többi pályánál, éppen ezért sokkal intenzívebb, pörgősebb játszmákra lehet számítani. Emellett egy hatalmas, 64 km2-es (8*8 km) pálya is várható. Mindkét új pálya első körben az új tesztszerveren lesz elérhető.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds 2018-as tervei

Várható az emotion rendszer bevezetése is, valamint új játékmódokon is dolgoznak, de ezek megjelenéséről még nem lehet tudni. Az viszont biztos, hogy még az első félévben új járművek és fegyverkiegészítők várhatóak, de tervben vannak további karakterszerkesztési lehetőségek is. A későbbiekben az ejtőernyő és a fegyverek festését is lehet majd módosítani. Alaposan továbbfejlesztik a karakterek és a járművek találati rendszerét, valamint a ballisztikát is, hogy még valóságosabb legyen a játék. Emellett az animációk és az ejtőernyőzés is finomodni fognak a jövőben, de a fegyveres és pusztakezes közelharcon is csiszolnak még.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds 2018-as tervei

Technikai oldalról igyekeznek javítani a szerverek stabilitásán, valamint jobb minőségűre cserélik a járművek hangeffektjeit is (plusz, kapnak új hangeffektet az esős időre is). A fegyverek hangjain is dolgoznak még, hogy azok másképp szóljanak annak függvényében, hogy hol tartózkodunk hozzájuk képest. A tervek szerint a mozgások keltette zajok és a levegővétel hangjai is finomodni fognak, de ezekre csak a második félévben kerülhet sor. Ami pedig az esportokat illeti, fejleszteni fogják az élő közvetítések eszköztárát, visszajátszást is beépítenek.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds 2018-as tervei

A fentiek persze csak egy tervezet részei, vagyis semmi sincs kőbe vésve. Hogy ezek közül mennyit sikerül megvalósítani, az egyelőre a jövő zenéje. ■

PlayerUnknown's Battlegrounds
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
PlayerUnknown's Battlegrounds

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló