Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast 2

Új játékmódot kapott az Outlast II

Aki csak a világ felfedezésére és a sztori megismerésére vágyik, annak lehet érdekes az új Story mód.

2018.03.30. 18:14 | GeryG | kategória: Játék

Az Outlast II még az első részhez képest is kemény feladat elé állította a játékosokat, főleg a gyengébb idegzetűeket. Sokan talán túlságosan is nehéznek találhatták a szekta előli bújócskát, ezért a Red Barrels csapata most egy új frissítéssel jelentkezett.

Ebben pedig debütált a Story játékmód, amely voltaképpen egy könnyített nehézségi fokozatnak is mondható. A lényeg, hogy aki nem akar állandóan attól rettegni, hogy felfedezik és elkapják, annak ajánlatos ezzel a játékmóddal próbálkoznia. A játékmenet igazából semmit sem változik (szemben a SOMA Safe-Mode részével, ahol teljesen kikapcsolták a harcrendszert), csupán sokkal-sokkal könnyebbé válik. Az ellenséges karakterek érzékelését letompították, mozgásuk és lelassult kissé. Ha mégis észrevesznek és ránk támadnak, sokkal kisebb sérülést tudnak okozni. Ezzel együtt ugyanúgy meghalhatunk, illetve ugyanúgy rejtőzködnünk kell előlük, ez a részlet mit sem változott.

A készítők emellett azt is elárulták, hogy a frissítéssel néhány olyan tartalom is visszakerült a játékba, amelyeket a premier idején ki kellett venniük a korhatár-besorolás miatt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Outlast 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Outlast 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló