Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man (2018)

Spider-Man dátum és részletek

Az Insomniac Games felfedte, mikor jelenik meg a játék, milyen csomagokban lehet majd megvásárolni, és általában, mit érdemes tudni róla.

2018.04.04. 21:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Insomniac Games eddigi legjobb játékát készül letenni az asztalra, pedig már eddig is remek alkotások fűződtek a nevükhöz: többek közt a Ratchet & Clank és a Resistance sorozatokat is nekik köszönhettük.

A Spider-Man viszont az eddig látottak alapján az év egyik legígéretesebb játékának tűnik. A fejlesztők évek óta dolgoznak rajta, de egészen mostanáig nem beszéltek a várható megjelenésről. Most viszont egészen pontosan belőtték a premier dátumát. Valamint felfedték a gyűjtői kiadásokat is néhány egyéb részlet kíséretében.

Kezdjük a gyűjtői csomagokkal! Természetesen lesz lehetőség az egyszerű Standard Editiont is választani, amely csak az alapjátékot tartalmazza. Ennél egy lépéssel bővebb a Digital Deluxe Edition, amelyben a három sztori DLC-t magába foglaló The City Never Sleeps „season passt” is benne lesz. A három sztori DLC új küldetéseket, új gonosztevőket és új ruhákat tartalmaz majd.

A legnagyobb csomag a Collector’s Edition, ez pedig a következőket rejti:

  • Spider-Man játék
  • The City Never Sleeps
  • Fehér Spider-Man logós matrica
  • Exkluzív fémtok
  • Mini művészi album a játék képeivel
  • Spider-Man figura, amelyet nyáron mutatnak majd be

A csomagot már elő is lehet rendelni. Aki így tesz, kap ajándékba három Spider-Man ruhát a játékban, egy Spider-Man drón kiegészítőt, valamint Spider-Man avatárt és témát PS4-re és öt extra skill pontot.

Ami magát, a játékot érinti, egy interjú során Brian Intihar kreatív vezető árult el néhány érdekes részletet. New York, vagyis a játék világa néhányszor nagyobb lesz, mint a stúdió korábbi nyílt világú alkotása, a Sunset Overdrive-é. Szerencsére kapunk gyors utazási lehetőséget, amit a metróhálózat szolgál ki. Ugyanígy örömteli hír, hogy a készítőknek meg sem fordult a fejében bármilyen mikrotranzakció beépítése. Így a játékban megszerezhető számos ruha és kiegészítő más módon lesz feloldható. Mindegyik más és más extra képességgel ruházza fel hősünket.

Bár az Insomniac egy teljesen egyedi és önálló történetben gondolkozik, nem sok saját karaktert találtak ki hozzá, mivel inkább a Marvel univerzum karaktereire koncentrálnának. Közülük Mary Jane – Peter Parker párja – nem csak szerepelni fog, de irányíthatjuk is. A világ tele lesz NPC-kel, akikkel selfiezhetünk is, de más formában is kapcsolatba léphetünk majd velük. Lesz fotómód is, amellyel a leglátványosabb pillanatokat örökíthetjük meg. Az interjúból kiderült egy sokak számára kevésbé szimpatikus részlet is. Eszerint a Spider-Man PlayStation 4-en és PlayStation 4 Prón is „csak” 30 fps-re lesz korlátozva. Vélhetően a hatalmas és élettel teli világ és a videók és képek alapján nagyon pofás grafika miatt lesz erre szükség.

És, hogy meddig kell még várnunk a premierre? Pár hónapot csupán, ugyanis a Spider-Man szeptember 7-én érkezik meg. Pont iskolakezdés után, szóval kinézőben van pár srácnak az igazolatlan hiányzás… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Spider-Man dátum és részletek
Spider-Man dátum és részletekSpider-Man dátum és részletekSpider-Man dátum és részletekSpider-Man dátum és részletek
Spider-Man (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man (2018)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló