Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spyro Reignited Trilogy

Spyro, a sárkány visszatér: ősszel jön a Spyro Reignited Trilogy

A széria 20 éves évfordulójára érkezik a felújított trilógia.

2018.04.05. 17:24 | szerző: Dino | kategória: Játék

Crash, Sonic, Rayman, Mario és pár másik játékhős mellett hasonlóan népszerű platformjáték-szereplő volt Spyro, a sárkány, akinek első kalandjai 1998-tól a Sony konzoljain jelentek meg (és amúgy ebből a szériából nőtte ki magát aztán az elmúlt jópár évben hatalmas sikerré - és gyakorlatilag a kiadó számára pénznyomdává - nőtt Skylanders sorozat is). A közelgő húszéves születésnap tiszteletére pedig a jogokat birtokló Activision úgy gondolta, ideje leporolni az eredeti trilógiát, és egy gyűjteményes, remasterelt kiadásban újra megjelentetni a mai konzolokra.

Ennek a döntésnek eredményeként szeptember 21-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra (és így persze PS4 Próra és X1X-re is) a Spyro Reignited Trilogy, a Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! és Spyro: Year of the Dragon epizódokat egy csomagban összefoglaló felújítás. A fejlesztést a több Skylanders címért is felelős Toys for Bobra bízták, akiknek legutóbb a Skylanders Imaginatorst köszönhettük, de ők portolták Switchre a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt is, úgyhogy elég tapasztalatuk lett platformjátékok terén.

Természetesen HD grafikával kapjuk meg a három játékot, összesen több mint 100 pályával, amelyeken amellett, hogy az eredetihez hűen építették újra a térképeket, a mai kornak megfelelő megoldásokkal is találkozhatunk majd. Fontos újításként például sokat javítanak a kamerakezelésen. Megújul a soundtrack is, de a hírek szerint lehetőség lesz visszaváltani az eredeti zenére is, kapunk extra tartalmakat is, és multiplayer funkciókkal is felturbózzák a játékot a kerek születésnapra.

A Spyro Reignited Trilogy első trailerét a PlayStation 4-tulajoknak lesz lehetőségük megtekinteni, mégpedig a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy játékban, a harmadik epizód címképernyőjén a következő cheatkód megadásával: ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → . ■

előző
következő
Spyro, a sárkány visszatér: ősszel jön a Spyro Reignited Trilogy
Spyro, a sárkány visszatér: ősszel jön a Spyro Reignited TrilogySpyro, a sárkány visszatér: ősszel jön a Spyro Reignited TrilogySpyro, a sárkány visszatér: ősszel jön a Spyro Reignited TrilogySpyro, a sárkány visszatér: ősszel jön a Spyro Reignited TrilogySpyro, a sárkány visszatér: ősszel jön a Spyro Reignited TrilogySpyro, a sárkány visszatér: ősszel jön a Spyro Reignited TrilogySpyro, a sárkány visszatér: ősszel jön a Spyro Reignited TrilogySpyro, a sárkány visszatér: ősszel jön a Spyro Reignited Trilogy
Spyro Reignited Trilogy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spyro Reignited Trilogy

hozzászólások (2)

Raistlin666
Raistlin666 2018.04.05. 20:43
Remélem hozza a Crash felújítás szintjét (és a képek alapján meg lesz az bőven). Ebben az esetben jöhet!

Jahh és azt is remélem, hogy idén a MediEvil is megjön (mondjuk karácsonyra kérném) és akkor nem lesz panaszom ilyen remaster ügyben.
Berci1
Berci1 2018.04.06. 02:20
Sosem játszottam Spyro-val, de most végre bepótolhatom. :D
ajánlott olvasnivaló