25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új traileren a God of War

Már csak néhány nap, és megjelenik Kratos legújabb kalandja.

Írta: GeryG

A Sony tegnap vadonatúj trailerrel jelentkezett, amelyen a hónap második felében megjelenő God of War fejlesztői mesélnek a játékról. A video egész pontosan két dologra koncentrál: Kratos páncéljára és a karakterfejlődési rendszerre.

A készítők elmondása szerint ez lesz minden idők legnagyobb God of War epizódja, ennek megfelelően rengeteg tartalommal igyekeznek megtölteni. Ilyen lesz Kratos páncélja is, amelyből számtalan változatot megszerezhetünk majd. A különböző páncélok nem csak hősünk kinézetét, de tulajdonságait is megváltoztatják kezdve az erejétől, a védelmén és szerencséjén keresztül egészen az életerejéig. Ezzel is a játék változatosságát szeretnék erősíteni a fejlesztők, de ugyanezt a célt szolgálja a karakterfejlődési rendszer is. Ez több irányba is elágazik, így a játékosok maguk dönthetik el, hogy Kratosból milyen harcost faragnak. Fejleszthetik a fejszéjét, a közelharci képességeit vagy a védekezését. Ugyanígy Atreus is saját képességekkel bír majd. A fejlesztők célja, hogy a játékosok maguk döntsék el, miként élik át Kratos és fia kalandjait.

A God of War kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni április 20-án.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

God of War (2018)

Platform:

Fejlesztő: Sony Santa Monica

Kiadó: Sony Computer Entertainment Europe

Megjelenés:
2018. április 20. PS4
2022. január 14. PC

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!