Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sea of Thieves

Május elején bővül először a Sea of Thieves

A Rare csapata a májusi után további öt hasonló tartalmi bővítést tervez erre az évre.

2018.04.16. 14:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az alapkoncepció kimondottan jó, de egyelőre még elég kiforratlan a Sea of Thieves. A Rare csapata előtt van néhány példa, hogyan lehet egy kezdetben még nem túl sikeres MMO-ból apránként egyre népszerűbb játékot kovácsolni. Ennek egyik feltétele, hogy folyamatosan bővítsék a játék világát és játékmenetén is mindig csiszoljanak valamennyit.

A stúdió is tisztában van ezzel, ezért erre az évre összesen hat nagy tartalmi frissítést terveznek a kalóz MMO-hoz. Az elsőre már nem is kell nagyon sokat várni, a The Hungering Deep címet viselő bővítés már május elején megérkezik. Ebben egy vadonatúj ellenség jelenik meg a térképen, ám velük csak a megfelelő küldetés teljesítése során végezhetünk. Emellett néhány játékmeneti újításra is lehet számítani. A készítők igyekeznek hallgatni a játékosok visszajelzéseire és ezek mentén formálni tovább a Sea of Thievest.

A következő két tartalmi bővítés (Cursed Sails és Forsaken Shores) egyaránt valamikor a nyáron érkezhet meg, új hajó, új ellenség, játékelemek és jutalmak érkeznek majd velük. Arról nincs hír, hogy a többi frissítés mikor és milyen tartalommal várható. ■

Sea of Thieves
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sea of Thieves

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló