Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

HYPERGUN

A legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-ban

Véletlenszerűen generált pályákon tesztelhetjük az általunk épített csodafegyvert.

2018.05.12. 00:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az NVYVE Studios első játéka a P.A.M.E.L.A. volt, amely a túlélőjátékok táborát gyarapította tavaly. Ha nem is lett tökéletes, egy-két elemében képes volt maradandót alkotni.

A stúdió a napokban leleplezte következő játékát, amely az eddig látottak alapján kicsit kétesélyesnek tűnik: vagy nagyon hamar eltűnik a süllyesztőben vagy nagyon népszerű lesz. Ez a HYPERGUN, amelyben a cél megépíteni a legpusztítóbb fegyvert. Egy FPS-ről van szó, amelynek látványvilágát egy szóban úgy lehetne jellemezni, hogy neon. Ha pedig egy másik játékhoz kellene hasonlítani, akkor talán a Far Cry 3: Blood Dragon jutna eszembe.

A HYPERGUN-ban a DecTech Labs félelmet nem ismerő gyakornokát, Dewey Owenst alakítjuk, aki felveszi a harcot az idegenek seregeivel. Pontosabban csak egy szimulátorban teszi meg mindezt, amely véletlenszerűen generált helyszíneken ereszti a nyakába az ellenséget. Hogy legyen esélye a túlélésre, meg kell építenie minden idők legpusztítóbb kézifegyverét. Ehhez 150-nél is több különféle alkatrész és kiegészítő áll a rendelkezésére, a kísérletezésnek pedig csak a fantázia szabhat határt.

A HYPERGUN megkapta első előzetesét is, a premierre pedig valamikor nyáron számíthatunk PC mellett PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

előző
következő
A legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-ban
A legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-banA legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-banA legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-banA legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-banA legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-banA legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-banA legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-banA legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-banA legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-banA legpusztítóbb fegyvert kell megépíteni a HYPERGUN-ban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló