Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MachiaVillain

Megjelent a MachiaVillain

A tavaly bejelentett játék akár a House of Horror címet is viselhetné, hiszen egy szörnyekkel és csapdákkal teli gonosz kis házikót kell benne felhúznunk.

2018.05.18. 10:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dungeon Keepert aligha kell bármely veterán játékosnak bemutatnom. Azt az édes kis kikapcsolódást kínálta, amikor végre nem mi voltunk a fényes páncélú lovag, aki megmenti a hercegnőt a gonosztól, hanem épp fordítva. A mi dolgunk volt a fényes páncélú lovagot eltenni láb alól. Valami hasonlót kínál a napokban megjelent MachiaVillain is, a Wild Factor stúdió új játéka. A fantasy körítés helyett itt inkább a horrorfilmek adják a témát, hiszen egy olyan házat kell benne felépítenünk és üzemeltetnünk, amelyben hemzsegnek a szörnyek és gyilkosok, ahol minden folyosón és szobában halálos csapda rejtőzik.

Mivel a fejlesztők is nagy rajongói a horror zsánernek, ezért a kötelező horror-szabályokat is beépítették a játékba. Csak akkor ölhetünk meg valakit, ha az elszakadt a társaitól. A szüzeket szigorúan utolsóként kell levadászni, az állatok pedig soha nem sérülhetnek meg.

A MachiaVillain érdekes játéknak ígérkezik, amely már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Steamen május 23-ig 20% kedvezmény is jár az árából. ■

MachiaVillain
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
MachiaVillain

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló