Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Green Hell

Túlélés a trópusi vadonban – jön a Green Hell

Az új túlélőjáték egészen pofásnak tűnik, korai változata nyáron várható.

2018.05.18. 16:55 | GeryG | kategória: Játék

A lengyel Creepy Jar stúdió a napokban bejelentette első játékát, amely a klasszikus túlélőjátékok táborát hivatott gyarapítani. Olyannyira klasszikus, hogy ezúttal nem lesznek sem zombik, sem kannibál törzs, sem semmi egyéb természetfeletti. Csak maga, a természet. A Green Hell ugyanis egy földhözragadt, de így is piszok kemény kihívás elé fog állítani: túl kell élnünk egy trópusi dzsungelben az Amazonas környékén. Hogy valami pikantériája azért legyen a dolognak, karakterünk nem emlékszik, hogy hogyan került az erdő kellős közepére, így vélhetően erre is nekünk kell majd megtalálnunk a választ.

Csakhogy ez lesz a legkisebb gondunk, ugyanis a dzsungelben dzsungeltörvények uralkodnak, vagyis amit mi nem tudunk megenni, az garantáltan meg tud enni minket. És kis túlzással igaz ez a növényekre is. A játékmenetre csak a bejelentés mellé készült két trailerből következtethetünk, de a látottak alapján ígéretesnek tűnik a projekt.

A Green Hell kizárólag PC-re készül, korai változata a tervek szerint valamikor a nyáron érkezik meg a Steamre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Túlélés a trópusi vadonban – jön a Green Hell
Túlélés a trópusi vadonban – jön a Green HellTúlélés a trópusi vadonban – jön a Green HellTúlélés a trópusi vadonban – jön a Green HellTúlélés a trópusi vadonban – jön a Green HellTúlélés a trópusi vadonban – jön a Green HellTúlélés a trópusi vadonban – jön a Green HellTúlélés a trópusi vadonban – jön a Green Hell
Green Hell
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Green Hell

hozzászólások (4)

Artyom
Artyom 2018.05.19. 20:33
The Long Dark

Amelyik nem tudja ezt a szintet megugrani, azzal egyszerűen motivációm sincs játszani. Ezek a Forest jellegű cuccok eleve idegesítenek, egyből már mindenféle cuccot épít a fazon faágakból pillanatok alatt, hagyjanak már. Már az a hang is idegesít ahogy gyűjti a stickeket.
GeryG
GeryG 2018.05.19. 23:24
Szerencsére senki se kötelez rá, hogy kipróbáld.
Noggle
Noggle 2018.05.21. 15:22
Melyikek tudták megugrani a Te értékrended szerint, mester?
Ricsi1976
Ricsi1976 2018.05.21. 18:41
Semmi gond a játékkal. Teljesen jó a video alapján.
ajánlott olvasnivaló