Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

Hunt: Showdown

Új fegyverek a Hunt: Showdownban

Az E3 alkalmából fedte fel a Crytek, hogy mi mindennel bővítik a közeljövőben a játékot.

2018.06.13. 21:37 | szerző: GeryG | kategória: E3 2018

A Crytek a Hunt: Showdownra koncentrálja szinte minden figyelmét, hiszen az elmúlt időszak nem volt épp a legsikeresebb a stúdió háza táján. Ezzel a játékkal viszont talán visszatérnének a videojáték-fejlesztés fő sodrába. A Hunt: Showdown jelenleg korai változat formájában érhető el a Steamen, amelyhez apránként érkeznek a javítások és finomítások. Míg az első verzió rendkívül optimalizálatlan volt, addig mostanra kezdenek helyükre kerülni a dolgok.

A Crytek az E3 alkalmából egy új trailerben felvázolta, hogy a közeljövőben milyen új fegyverek érkeznek a játékhoz. Az egyik a korabeli számszeríj, egy erős és csendes fegyver. Erőssége, hogy a kilőtt nyílvesszőket újra fel lehet később használni. Ebből egy kisebb változat is érkezik, amely méretéből adódóan a pisztolyok kategóriájába esik, vagyis egy másik nagyobb fegyver mellé is választható. A dobókések is a csendes gyilkolást teszik lehetővé. Szintén újra felhasználható, elsődleges és második fegyvernek is kiváló. És végül a ragadós bombák, amely ragacsos bevonatának köszönhetően szinte bármihez hozzátapad, majd nem sokkal később felrobban.

Az új fegyverek mellett egy új szörny is érkezni fog, méghozzá a vízi ördög, vagyis a water devil. Sokat nem tudni róla, de csápjai lesznek, az tuti, amelyekkel az óvatlan játékosokat rántja le a mocsár mélyére. ■

Hunt: Showdown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hunt: Showdown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló