Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overwatch

Egy hörcsög az Overwatch új hőse

Hamarosan érkezik Wrecking Ball, a 28. karakter.

2018.06.29. 11:11 | szerző: Dino | kategória: Játék

Jeff Kaplan hatalmas vigyorral az arcán indította legújabb fejlesztői videóját, amelyben bejelentette az Overwatch legújabb, szám szerint 28. hősét. Aki pedig nem más, mint egy hörcsög, a mindössze 14 éves Wrecking Ball.

A Horizon Holdkolóniáról származó, génterápiás kezelés mellékhatásának köszönhetően testméretben és agyban egyaránt megnőtt állatka gorillák és más főemlősök mellett került a kísérletbe. Hammond - merthogy ez az eredeti neve - pedig intelligencia terén is nagyot fejlődött, ennek köszönhetően pedig kíváncsivá vált környezetére, így éjszakánként ketrecéből ellógva fedezte fel a bázist. A kutatók persze mindig megtalálták, és visszarakták a helyére. Csak azt nem tudták, hogy a hörcsög távolléte során továbbképezte magát, szerelőnek. A kolónián azonban a gorillák fellázadtak a tudósok ellen, és átvették az irányítást. Ekkor döntött menekülés mellett Winston, és az ő űrhajójához kapcsolódott hozzá egy gyorsan összeeszkábált kapszulával Hammond. A Föld légkörébe érve aztán lekapcsolódott, és Ausztráliában, Outback területén pottyant le..
Itt aztán átalakította járművét egy harci mechává, és a Wrecking Ball nevet használva vett részt a Scrapyard aréna küzdelmeiben. Nyereményeiből folyamatosan fejlesztette az óriásrobotot, hogy aztán eljöhessen Outbackből, új kihívásokat keresve.

Wrecking Ball képességei között szerepel, hogy gömbbé alakulva gyors helyzetváltoztatásra képes, csáklyával lendítheti magát tovább a pályán, ideiglenes védőpajzsot kapcsolhat be, a földbe csapódva sebezheti a közeli ellenségeket (a magasba is repítve őket), és aknamezőt is tud telepíteni.
Ha kíváncsi vagy az ügyes hörcsögre, a tesztszerveren már most el is érheted a hősök között. ■

előző
következő
Egy hörcsög az Overwatch új hőse
Egy hörcsög az Overwatch új hőseEgy hörcsög az Overwatch új hőseEgy hörcsög az Overwatch új hőseEgy hörcsög az Overwatch új hőseEgy hörcsög az Overwatch új hőseEgy hörcsög az Overwatch új hőse
Overwatch
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overwatch

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló