Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Félidőben jár a Lenovo Legion Kupa

Félidőben jár a Lenovo Legion Kupa

A Lenovo esport tornasorozata eddig két eseményen van túl, ősszel további kettővel folytatódik a verseny.

2018.07.13. 22:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Lenovo idén harmadik alkalommal rendezi meg saját esport rendezvénysorozatát, a Lenovo Legion Kupát. Ez összesen négy tornát foglal magába, amelyek közül kettő már le is zajlott, míg további kettőre ősszel kerül sor. Idén két játékban csaphatnak össze a csapatok és játékosok: a League of Legendsben és a Counter Strike: Global Offensive-ben.

Az első tornát június elején, a budapesti PlayIT keretein belül rendezték meg. A LoL döntőt a WiLD by Lagardére Sports és a WonderStag Esports csapatai vívták, a győzelmet végül előbbi ünnepelhette meg. CS:GO-ban pedig az EDITKE és a ROG Warriors gárdái csaptak össze, a küzdelem az EDITKE győzelmét hozta.

A második tornára június közepén Szegeden került sor. Itt LoL-ban a Vox Populi és a WonderStag Esports vívta a döntőt, a győzelem a WonderStag Esportsé lett. A CS:GO döntőben pedig Game Agents csapata győzte le az IRÉNKE csapatát.

A kupa ősszel folytatódik, szeptember 15-én Pécsett, majd november 17-18-án Budapesten rendezik meg a két játék küzdelmeit. Utóbbi időpontban az őszi PlayIT keretein belül tartják a nagy döntőt, amelyen a korábbi tornák győztesei vehetnek részt. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló