Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout 76

Októberben indul a Fallout 76 B.E.T.A.

Nem lesz Steamen elérhető a játék, csak a Bethesda saját rendszerében.

2018.08.07. 11:17 | Dino | kategória: Játék

Fenntartásokkal fűszerezett érdeklődés övezi a Fallout széria következő epizódjának érkezését. A Fallout 76 ugyanis erős online résszel fog rendelkezni, és nem lehet még tudni, ezt mennyire erőltetik majd rá a játékosokra. A november 14-én PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkező epizód megjelenését mindenesetre bétateszt előzi meg, amelyhez minden előrendelő hozzáférést kap.

Ahogy a Bethesda elnevezte, a B.E.T.A. (Break It Early Test Application) fedőnevű tesztelés októberben kezdődik mindhárom platformon, Xbox One-on azonban valamivel előbb lehet majd elkezdeni a kalandozást. PC-seknek viszont fontos információ, hogy a játékot nem érdemes Steamen keresni, csak a Bethesda.net rendszerében lesz elérhető a Fallout 76. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Quake Championshöz hasonlóan később bekerül-e vajon a Valve digitális áruházába is vagy sem, de a megjelenéskor úgy néz ki, nem kell erre számítani.

Jó hír, hogy a bétában elért fejlődésünk továbbvihető lesz a teljes játékba, így nem kell nulláról kezdeni majd novemberben. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fallout 76
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 76

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló