Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man (2018)

18 perc Spider-Man

A játék egyik fejlesztője mesél, miközben bőséges ízelítőt kapunk a játékmenetből.

2018.08.09. 15:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az ősz egyik legnagyobb durranásának ígérkezik az Insomniac Games stúdiójában készülő Spider-Man. A kizárólag PlayStation 4-re várható játék a minap egy bő 18 perces új játékmenet-bemutatót kapott, amely során Bryan Intihar, a stúdió kreatív vezetője mesél néhány érdekességet.

A video elején a lopakodásból kapunk ízelítőt, amikor hősünknek úgy kell becserkésznie néhány felfegyverzett gazfickót, hogy se túszok ne sérüljenek meg, se a múzeum kincseibe ne essen kár. Később a minden pókemberes játék eszenciájának számító hálóhintázás kerül terítékre. Itt is számíthatunk érdekes megoldásokra, például apránként egyre több mozdulatot oldhatunk fel, amelyekkel színesíthetjük a hálólengést. Az egyenként is jól mutató trükköket pedig össze is fűzhetjük majd. A napszakok a sztori függvényében fognak változni, de a fő cselekmény befejezése után mi válthatjuk, hogy milyen napszakban szeretnénk hintázni.

A video alapján New York utcáin nyüzsögni fog az élet. A járókelők reagálni fognak a körülöttük zajló eseményekre, így az autós üldözések megrémisztik őket. A harcok során rengeteg lesz a belassítás és a különleges kamerakezelés. A csaták alatt természetesen felhasználhatjuk a környezet adottságait, tereptárgyakat vághatunk az ellenséghez. A video vége felé pedig feltűnik egy szupergonosz is Kingpin személyében, így egy ilyen csatának is szemtanúi lehetünk.

A Spider-Man tipikusan az a játék, amit minél többet nézünk, annál jobban tetszik és annál jobban várunk. Szerencsére ez a várakozás már a végéhez közeleg, hiszen már csak alig egy hónap van hátra a szeptember 7-i premierig. ■

Spider-Man (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man (2018)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló