Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bemutatták a Lenovo Y530 gamer notebookot

Bemutatták a Lenovo Y530 gamer notebookot

Dióhéjban videosorozatunk újabb epizódjában egy játékosoknak szánt noteszgépről hallhattok.

2018.09.13. 14:01 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia adott helyszínt a névadó szponzor legújabb satórendezvényének, amelynek keretében a cég legújabb gamer notebookját mutatták be a hazai újságíróknak. A Lenovo Y530-at az Intel Core i5 és i7 processzorainak nyolcadik generációjával szerelik fel, akár 144 Hz-es kijelzővel is rendelhetjük, a játékokhoz is megfelelő képmegjelenítésről pedig egy NVIDIA GeForce GTX 1050, 1050 Ti vagy 1160 MaxQ videovezérlő gondoskodik. A rendezvény során Vecseri Viktor, a Lenovo magyarországi képviseletének munkatársa mutatta be röviden a gépet.

A sajtóeseményen egyúttal kisebb CS:GO versenyt is rendeztek, amelyen négy influencer, négy sportoló (Cseh László és a Honvéd három sportolója), négy e-sportoló és négy újságíró mérkőzött meg, kategóriánként 1-1 kupáért, majd a győztesek a végén egy Y530-as notebookért. Nem mondthatni, hogy váratlan eredmény született azzal, hogy a döntőbe került e-sportoló vitte haza a masinát.

Az Y530 mellé év végéig érkezik a nagyobb kijelzővel felszerelt Y730-as modell is, a videóban Cseh László ilyenen játszik. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló