Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sekiro: Shadows Die Twice

Új traileren a Sekiro: Shadows Die Twice

A Dark Souls és Bloodborne játékok alkotói jövő tavasszal adják ki újabb művüket.

2018.09.14. 22:05 | szerző: Dino | kategória: Játék

A FromSoftware le se tagadhatja majd, hogy ők fejlesztették a jövő tavasszal megjelenő Sekiro: Shadows Die Twice-t. GeryG kollégánknak a gamescomon nyílt alkalma kipróbálni a játékot, és a próbakör során a legnagyobb örömöt talán az jelentette, amikor látta, hogy rajta kívül mindig 4-5 másik játékosnak is a "Meghaltál" felirat díszelgett a képernyőjén. :-) Szóval ebből a játékból kaptunk most egy friss trailert a Tokyo Game Show alkalmából.

A Dark Souls trilógia és a Bloodborne után ismét egy vadonatúj játékban mutatja meg a FromSoftware csapata, hogy van még hova fokozni a türelmet és kitartást próbára tevően nehéz játékmenetet. A Sekiro: Shadows Die Twice egy japán mitológiára épülő fantasy kaland lesz, tele misztikus lényekkel és szörnyekkel. Ezek a stúdió játékaitól megszokott módon nagyjából egyetlen csapással képesek lesznek minket eltiporni, míg nekünk minden ügyességünkre, türelmünkre és kitartásunkra szükségünk lesz, ha végezni akarunk velük. És nem hibázhatunk.

A Sekiro: Shadows Die Twice PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, és 2019. március 22-én fog megjelenni. Az igazi hardcore rajongók már most elő is rendelhetik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Sekiro: Shadows Die Twice
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sekiro: Shadows Die Twice

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló