Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sinner: Sacrifice for Redemption

Dátumot kapott a Sinner: Sacrifice for Redemption

A Dark Souls széria ihlette a játékot, amely a feje tetejére állítja az RPG műfajt.

2018.10.03. 18:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dark Star stúdió egy ideje már dolgozik új játékán, ám a Sinner: Sacrifice for Redemption eddig leginkább csak halasztásokat ért meg. Most viszont minden jel arra mutat, hogy az ígéretes szerepjáték végül csak révbe ér.

A történet, ahogy arra a cím is utal, a hét főbűn körül bonyolódik. Hősünknek sikerült ezeket szép sorjában megszegnie, ezért most bűnhődnie kell. Minden egyes főbűnt egy-egy hatalmas szörnyeteg testesít meg, akiket egymás után kell legyőznie a megváltásért. De a dolog nem olyan egyszerű.

Mivel a játékot a Dark Souls trilógia ihlette, nem meglepő módon minden egyes ellenfelünkkel alaposan meg fog gyűlni a bajunk. De a készítők csavartak még egyet a koncepción. Sok (lényegében minden) más RPG-vel ellentétben itt egy kőkeményre tápolt hőssel vágunk neki a kalandnak, ám az idő előre haladtával egyre gyengülni fogunk. Minden egyes legyőzött főellenség után faragnunk kell a képességeinkből, le kell mondanunk bizonyos felszereléseinkről. Így végül egy teljesen védtelen, gyenge karakterrel kell szembe néznünk a legkeményebb ellenséggel.

A Sinner: Sacrifice for Redemption PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre már október 18-án meg fog jelenni, míg a PC-s változat valamikor az év vége felé várható. Utóbbira első körben a Discordon keresztül lehet majd megvásárolni a First on Discord kezdeményezés keretében. A Steamre csak ezt követően kerül majd fel. ■

előző
következő
Dátumot kapott a Sinner: Sacrifice for Redemption
Dátumot kapott a Sinner: Sacrifice for RedemptionDátumot kapott a Sinner: Sacrifice for RedemptionDátumot kapott a Sinner: Sacrifice for RedemptionDátumot kapott a Sinner: Sacrifice for RedemptionDátumot kapott a Sinner: Sacrifice for RedemptionDátumot kapott a Sinner: Sacrifice for Redemption

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló