Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü

Thor 200 RGB billentyűzet e-sport játékosoknak

Thor 200 RGB billentyűzet e-sport játékosoknak

A Genesis az új billentyűzet kialakításánál a használhatóságot és a hordozhatóságot is szem előtt tartotta.

2018.10.05. 16:00 | szerző: GeryG | kategória: Kütyü

A Genesis kifejezetten a számítógépes perifériák tervezésére és gyártására szakosodott, ezen belül is elsősorban a játékosokat célozzák meg termékeikkel. Mivel az utóbbi években az e-sport is egyre nagyobb teret nyer világszerte, nem meglepő, hogy a „profi” játékosoknak is készülnek termékek náluk.

Thor 200 RGB billentyűzet e-sport játékosoknak

Az egyik legújabb a Thor 200 RGB billentyűzet, amelynek tervezésekor két szempontot is figyelembe vettek a mérnökök. Egyrészt a legfontosabb a használhatóság és megbízhatóság e téren nem kötöttek kompromisszumot. A billentyűzet hibrid kapcsolókat kapott, amelyek ötvözik a mechanikus és membrános modellek előnyeit. A rendkívül gyors reagáláshoz (8ms) 60g-os nyomást kell a billentyűkre helyezni, az aktiváláskor pedig a membrános megoldásokra jellemző csendességgel teszi a dolgát a billentyűzet. Az alkalmazott membránnak hála könnyebben is tisztítható a Thor 200, a minőség pedig garantált a 20 millió leütésre is hitelesített kapcsolóknak hála.

Thor 200 RGB billentyűzet e-sport játékosoknak

A billentyűk RGB háttérvilágítást kaptak, amely három erősség között állítható, számos effektet tud, de természetesen ki is kapcsolható. 19 billentyű támogatja az anti-ghost funkciót, a Windows dedikált billentyűje kikapcsolható, a WASD-k pedig egyszerűen kurzor billentyűkre cserélhetők. A multimédiás billentyűkről sem kell lemondani, de kapunk két 2.0 USB-portot és audio-interfészt is. Ami pedig a hordozhatóságot illeti, a készítők itt sem faragtak a minőségből. Az alumíniumháznak köszönhetően a hordozás közben sem kell sérüléstől tartanunk. ■

Thor 200 RGB billentyűzet e-sport játékosoknak

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló