Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Citizen

Squadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark Hamillel

De megjelent a Star Citizen 3.3-as alfa verziója is.

2018.10.11. 10:29 | szerző: Dino | kategória: Játék

A CitizenCon alkalmából friss trailert kapott a Star Citizen projekt egyszemélyes része, a Squadron 42, ebben olyan színészeket ismerhetünk fel, mint Gillian Anderson, Mark Hamill, Gary Oldman, Mark Strong és Henry Cavill. A játék roadmapjét, azaz fejlesztési ütemezését decemberen fogják részleteseiben felfedni.

Egyúttal megjelent a legfrissebb alfa verziója is a Star Citizennek, 3.3-as verziószámmal. Ehhez a játék összes támogatója hozzáférhet, benne többek közt az alábbi főbb funkciókkal:

  • FoIP: egy webkamera segítségével a játék figyeli arcunkat, és karakterünk mimikáját és szájmozgását a mienkéhez alakítja.
  • FPS MI - mesterséges intelligencia vezérelte ellenségek népesítik be a Stanton rendszer területét, és a küldetésekben is megjelennek.
  • Object Container Streaming technológia - ez szabályozza, hogy a processzornak mennyit kell betöltenie a hatalmas játékterületből. Ennek a megoldásnak a segítségével akár megduplázódhat az elért fps-érték.
  • Számos új űrhajóval és fegyverrel bővült a játék.

előző
következő
Squadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark Hamillel
Squadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark HamillelSquadron 42 trailer Gillian Andersonnal és Mark Hamillel
Star Citizen
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Citizen

hozzászólások (1)

Artyom
Artyom 2018.10.11. 11:40
3.3 még nem jött ki egyébként. Majd most fog, nem tudom mikor. :P
ajánlott olvasnivaló